Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φούσκες

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ φούσκες διαφόρων διαστάσεων, εξαιρετικής ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν υποδοχές για inox φίλτρα. Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, φούσκες τοιχου, snack και φούσκες κέντρου. Όλες οι φούσκες διαθέτουν σωλήνα απομάκρυνσης λαδιού. Είναι ι...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ φούσκες διαφόρων διαστάσεων, εξαιρετικής ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν υποδοχές για inox φίλτρα. Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, φούσκες τοιχου, snack και φούσκες κέντρου. Όλες οι φούσκες διαθέτουν σωλήνα απομάκρυνσης λαδιού. Είναι ιδανικές για όλους του χώρους εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα fast food κλπ.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με της φούσκες INOX.

Περισσότερα

Φούσκες  Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 12 από 12 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 12 αντικείμενα