Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψύξη

Νέα προϊόντα

Ψύξη

Στην Topfrost θα βρείτε το καλύτερο ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για το super market σας, σε μεγάλη ποικιλία. Επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου.

Ψύξη  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Super Market - Κρεοπωλεία

  Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό που χρειάζεστε για να εξοπλίσετε το Super Market ή το Κρεοπωλείο σας, στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

  Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα καταστήματα με τα απαραίτητα καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

  Στη Topfrost θα βρείτε μεταχειρισμένα ψυγεια self service με και χωρίς πόρτες σε όλα τα μεγέθη, βιτρίνες αλλαντικών - κρεάτων, καταψύκτες self service και βούτες κατάψυξης

 • Φούρνοι-Αρτοζ/στεια-Ca...

  Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό που χρειάζεστε για να εξοπλίσετε το Φούρνο, Αρτοζαχαροπλαστείο, Cafe και Εστιατόριο στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

  Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα καταστήματα με τα απαραίτητα μεταχειρισμένα μηχανήματα.

  Στη Topfrost θα βρείτε μεταχειρισμένα ψυγεια self service με και χωρίς πόρτες σε όλα τα μεγέθη, όρθιους καταψύκτες τυφλούς και με τζάμι και καταψύκτες μπαουλα

 • Ψυγεία Βιτρίνες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα ψυγεία βιτρίνες όλων των ειδών, όπως όρθιες βιτρίνες, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής-παγωτού, salad bars, back bars και επιτραπέζιες βιτρίνες. Μοναδικά κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας σαν καινούρια, συντηρημένα με μεράκι από την τεχνική ομάδα της Topfrost.

 • Ψυγεία - Θάλαμοι

  Στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία - θαλάμους διαφόρων μεγεθών για να ταιριάξουν στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης. Μοναδικά κομμάτια από ψυγεία πάγκους και θαλάμους ΙΝΟΧ εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, συντηρημένα με πολύ αγάπη και μεράκι από την τεχνική ομάδα της Topfrost

 • Ψυκτικοί Θάλαμοι Πάνελ

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα και όλων των διαστάσεων μεταχειρισμένους ψυκτικούς θαλάμους για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα σας.

 • Shock Freezers - Blast...

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από Shock Freezers - Blast Chillers,μηχανήματα απαραίτητα για την επιχείρησή σας καθώς προσφέρουν ταχεία ψύξη των προιόντων με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν την ασφάλεια & την ποιότητα του τροφίμου.Διαθέτουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές λυσείς για την κουζίνα σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.