Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψύξη

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ψύξη

Στην Topfrost θα βρείτε το καλύτερο ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για το super market σας, σε μεγάλη ποικιλία. Επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου. Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ψυγεία self service συντήρησης - κατάψυξης, βιτρίνες αλλαντικών - κρεάτων διαφόρων μεγεθών, βούτες κατάψυξης, ψυγεία Inox, ψυ...

Στην Topfrost θα βρείτε το καλύτερο ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για το super market σας, σε μεγάλη ποικιλία. Επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου. Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ψυγεία self service συντήρησης - κατάψυξης, βιτρίνες αλλαντικών - κρεάτων διαφόρων μεγεθών, βούτες κατάψυξης, ψυγεία Inox, ψυκτικούς θαλάμους πανελ και όρθιες βιτρίνες συντήρησης - καταψυξης. Ιδανικός εξοπλισμός για Super Market - Κρεοπωλεία, Αρτοζαχαροπλαστεία και καταστήματα Ho.Re.Ca.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά μας ψυγεία.

Περισσότερα

Ψύξη  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ψυγεία Self Service

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ψυγείων Self Service ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα δείτε ψυγεία διαφόρων μεγεθών με ανοιγόμενες πόρτες ή με συρόμενα τζάμια καθώς και self service ανοιχτά με κουρτίνα νυκτός για λιγότερη απώλεια ψύξης το βράδυ. Διαθέτουμε επίσης ψυγεία με μηχανή έτοιμα για λειτουργία αλλά και ψυγεία με εξωτερική μηχανή για λιγότερο θόρυβο μέσα στο κατάστημα σας. 

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία Self Service.

 • Ψυγεία Μαναβικής

  Στην Topfrost θα βρείτε μεταχειρισμένα επαγγελματικά ψυγεία μαναβικής για να διατηρείται στις κατάλληλες συνθήκες τα φρούτα και τα λαχανικά σας και να προσφέρεται στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μπορείτε να βρείτε ψυγεία με ανοιγόμενες πόρτες καθώς και ανοιχτά ψυγεία με κουρτίνα νυκτός όλων των διαστάσεων ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις σας. Διαθέτουν επικλινή ράφια και καθρέπτη στο επάνω μέρος. Είναι ιδανικά για Super Market και Μανάβικα.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των ψυγείων μαναβικής επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψυγεία Αναψυκτικών - Γαλ/μικών - Μπύρας

  Στην σελίδα της Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα ψυγεία αναψυκτικών / γαλακτοκομικών / μπύρας , επιτραπέζια ψυγεία βιτρινες , Back bar και ψυγεία προβολής σε άριστη κατάσταση στην καλύτερη τιμή της αγοράς. 

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία αναψυκτικών / μπύρας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψυγεία Αλλαντικών - Κρεάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά ψυγεία αλλαντικών-τυριέρες για την σωστή συντήρηση των προϊόντων σας καθώς και για την άμεση προβολή τους από τον πελάτη.

 • Βιτρίνες Ζαχαροπλαστικής-Παγωτού

  Μεγάλη γκάμα από βιτρίνες ζαχαροπλαστικής-παγωτού μοναδικής ποιότητας για να προβάλετε τέλεια τα γλυκά-παγωτά σας και να διατηρήσετε την φρεσκάδα τους.

 • Καταψύξεις
 • Ψυγεία Inox

  Στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία - θαλάμους διαφόρων μεγεθών για να ταιριάξουν στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης. Μοναδικά κομμάτια από ψυγεία πάγκους και θαλάμους ΙΝΟΧ εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, συντηρημένα με πολύ αγάπη και μεράκι από την τεχνική ομάδα της Topfrost

 • Ψυγεία Σαλατών

  Μοναδικά μεταχειρισμένα ψυγεία σαλατών (Salad bars) άριστης ποιότητας που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καινούρια, ικανά να διατηρήσουν την ζωντάνια και την φρεσκάδα των προϊόντων σας. 

 • Τυριέρες

  Στην σελίδα της Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από ψυγεία φέτας άριστης ποιότητας για την συντήρηση και αποθήκευση των εμπορευμάτων σας. Ικανά να εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματός σας.

 • Shock Freezers - Blast Chillers

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από Shock Freezers - Blast Chillers,μηχανήματα απαραίτητα για την επιχείρησή σας καθώς προσφέρουν ταχεία ψύξη των προιόντων με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν την ασφάλεια & την ποιότητα του τροφίμου.Διαθέτουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές λυσείς για την κουζίνα σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

 • Ψυκτικοί Θάλαμοι Πάνελ

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα και όλων των διαστάσεων μεταχειρισμένους ψυκτικούς θαλάμους για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα σας.

 • Ψύκτες Νερού