Μηχανές Κοπής Ψωμιού

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μηχανές κοπής ψωμιού διαφόρων μεγεθών. Διαθέτουμε επιτραπέζιες και επιδαπέδιες μηχανές ιδανικές να ταιριάξουν σε όλους του χώρους και να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Είναι ιδανικές για αρτοζαχαροπλαστεία - φούρνους αλλά και για σουπερ μαρκετ. Ανάλογα με τις ανάγκες σας διαθέτουμε μηχανές με πάχος κοπής 10, 13, 16, και 20  χιλιοστά. Είναι στιβαρής κατασκευής με ανοξείδωτες λεπίδες κοπής.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με της μηχανές κοπής ψωμιού επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.