Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Κατάσταση
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Μηχανές Κιμά

  Στην Topfrost θα βρείτε μηχανές κιμά με ή χωρίς ψύξη σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και το δοχείο στο επάνω μέρος είναι αποσπώμενο για εύκολο καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας on/off  και διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Έχουν δυνατότητα παραγωγής από 60 έως και 700 κιλά κιμά ανά ώρα ανάλογα με το κάθε μοντ...

  Στην Topfrost θα βρείτε μηχανές κιμά με ή χωρίς ψύξη σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και το δοχείο στο επάνω μέρος είναι αποσπώμενο για εύκολο καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας on/off  και διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Έχουν δυνατότητα παραγωγής από 60 έως και 700 κιλά κιμά ανά ώρα ανάλογα με το κάθε μοντέλο. Οι μηχανές κιμά χωρίζονται σε ψυχώμενες και μη ψυχώμενες.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές κιμά.

  Περισσότερα

  Μηχανές Κιμά  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα