Μηχανές Κιμά

Στην Topfrost θα βρείτε μηχανές κιμά με ή χωρίς ψύξη σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και το δοχείο στο επάνω μέρος είναι αποσπώμενο για εύκολο καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας on/off  και διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Έχουν δυνατότητα παραγωγής από 60 έως και 700 κιλά κιμά ανά ώρα ανάλογα με το κάθε μοντέλο. Οι μηχανές κιμά χωρίζονται σε ψυχώμενες και μη ψυχώμενες.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές κιμά.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.