Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές Γρανίτας

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μηχανές γρανίτας ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η διατίθενται με 1 έως 3 δεξαμενές για γρανίτα, χωρητικότητας 15 λίτρων η κάθε μία. Έχουν αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και ο χει...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μηχανές γρανίτας ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η διατίθενται με 1 έως 3 δεξαμενές για γρανίτα, χωρητικότητας 15 λίτρων η κάθε μία. Έχουν αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και ο χειρισμός κάθε δεξαμενής είναι ανεξάρτητος. 

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές γρανίτας .

Περισσότερα

Μηχανές Γρανίτας  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα