Εστίες

Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών εστίες. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε επιδαπέδιες και επιτραπέζιες εστίες ηλεκτρικές και αερίου, καθώς επίσης και επαγωγικές ηλεκτρικές εστίες. Είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ξεχωριστούς θερμοστάτες για τον εύκολο έλεγχο κάθε εστίες ξεχωριστά. Οι επιδαπέδιες εστίες στο κάτω μέρος διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο. Είναι κατάλληλες για αρτοζαχαροπλαστεία.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις εστίες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.