Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Κατάσταση
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Τραπέζια Εργασίας INOX

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ τραπέζια εργασίας ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανά να αντέξουν μεγάλο φορτίο από 150-200 κιλά. Είναι ιδανικά για όλους τους χώρους εστίασης όπως εστιατόριαξενοδοχεία και catering. Επίσης, είναι κατάλληλα για σουπερ μ...

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ τραπέζια εργασίας ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανά να αντέξουν μεγάλο φορτίο από 150-200 κιλά. Είναι ιδανικά για όλους τους χώρους εστίασης όπως εστιατόριαξενοδοχεία και catering. Επίσης, είναι κατάλληλα για σουπερ μαρκετκρεοπωλεία και αρτοζαχαροπλαστεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα τραπέζια εργασίας INOX.

  Περισσότερα

  Τραπέζια Εργασίας INOX  Υπάρχουν 9 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα