Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές Παγοκύβων Injection

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών injection όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ψεκασμού μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 21 έως 89 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 6.5κιλό έως 42 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειον...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών injection όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ψεκασμού μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 21 έως 89 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 6.5κιλό έως 42 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS και ο τρόπος παραγωγής γίνεται με την διαδικασία του ψεκασμού. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφε-μπαρ-αναψυκτήρια.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές injection.

Περισσότερα

Μηχανές Παγοκύβων Injection  Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 11 από 11 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 11 από 11 αντικείμενα