Ταχυζυμωτήρια

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ταχυζυμωτήρια σπιραλ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα ταχυζυμωτήρια της Topfrost διαθέτουν ισχυρά μοτέρ για να αναμιγνύουν καλύτερα και πιο σωστά τη ζύμη σας. Η κίνηση του σπιράλ γίνεται με ιμάντα και του κάδου με αλυσίδα. Μπορούν να επεξεργαστούν από 3 έως 80 κιλά ζύμης και διαθέτουν κάδο από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολο καθαρισμό και αντοχή στο χρόνο. Διαθέτουν προστατευτική μεταλλική χρωμιωμένη γρίλια που προσθέτει αισθητική στον χώρο σας καθώς και διακόπτη ασφαλείας για τον άμεσο τερματισμό λειτουργίας τους. Χάρη στο μοναδικό τους Design και την στιβαρή τους κατασκευή τα ταχυζυμωτήρια της Topfrost είναι κατάλληλα για πιτσαρίες, αρτοποιεία και εργαστήρια ζύμης.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τα ταχυζυμωτήρια μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το πιο ταχυζυμωτήριο θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Ταχυζυμωτήριων μας.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 13
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.