Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

INOX Κατασκευές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

INOX Κατασκευές

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μεγάλη γκάμα από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας, ποτηριέρες και λοιπούς επαγγελματικούς εξοπλισμούς εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μεγάλη γκάμα από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας, ποτηριέρες και λοιπούς επαγγελματικούς εξοπλισμούς εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Περισσότερα

INOX Κατασκευές  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ερμάρια

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ερμάρια εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Τα ερμάρια της Topfrost είναι στιβαρής κατασκευής, ικανά να αντέχουν μεγάλο φορτίο και με αρκετό αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε. Διαθέτουμε ερμάρια διαφόρων διαστάσεων για όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα εστίασης. Είναι ιδανικά για κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων, για αρτοζαχαροπλαστεία, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, καθώς επίσης και για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ερμάρια.

 • Ερμάρια Σερβιτόρου - Κουβερ

  Στην Topfrost θα βρείτε ερμάρια σερβιτόρου - κουβέρ ώστε να οργανώσετε το κατάστημα σας και να μειώσετε τον φόρτο εργασίας από το προσωπικό σας. Τα ερμάρια σερβιτόρου διαθέτουν στο επάνω μέρος ποτηριέρα με 2 ράφια και γυάλινες πόρτες για να έχετε τα σκέυη σας. Επίσης, έχουν πάγκο εργασίας για προετιμασία των σκευών και τέλος διαθέτους συρτάρια για και αμπάρι για σκουπιδια.

 • Coffee Station

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Coffee Station για όλα τα καφέ-μπαρ, μικρά και μεγάλα. Διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο με πόρτες ή συρτάρια ανάλογα τις ανάγκες σας. Φέρουν επίσης συρτάρια στο επάνω μέρος για αποθήκευση καφέ και ζάχαρης αλλά έχουν και την δυνατότητα τοποθέτησεις μπάρας χτυπήματος στο συρτάρι. Επίσης έχουν γούρνα πάνω από την μεριά της μηχανής.

 • Bar Station

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Bar Station για όλα τα καφέ-μπαρ, μικρά και μεγάλα. Διαθέτουν θήκες για μπουκάλια τόσο στο επάνω μέρος όσο και στο μπροστά μέρος. Φέρουν επίσης γούρνα διαστάσεων 32.5x30x20cm και τροχήλατο ερμάριο απορριμμάτων.

 • Λάντζες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ λάντζες εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι στιβαρής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανές να αντέχουν μεγάλο φορτίο. Η λάντζες της Topfrost έρχονται με 1 ή 2 γούρνες όμως μπορείτε να βρείτε και με παραπάνω άμα το ζητήσετε. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ανοιχτές ή κλειστές λάντζες ανάλογα με τις ανάγκες σας για αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, θα βρείτε στην Topfrost ποδοκίνητα λαντζάκια με ή χωρίς πλάτη για διανεμητή σαπουνιού.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις λάντζες.

 • Τραπέζια Εργασίας

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ τραπέζια εργασίας ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανά να αντέξουν μεγάλο φορτίο από 150-200 κιλά. Είναι ιδανικά για όλους τους χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering. Επίσης, είναι κατάλληλα για σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία και αρτοζαχαροπλαστεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα τραπέζια εργασίας INOX.

 • Ποτηριέρες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ποτηριέρες με ή χωρίς συρόμενα τζάμια, ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Ιδανικές για όλους του χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering, καθώς και για αναψυκτήρια και καφέ-μπαρ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ικανές να αντέξουν μεγάλο φορτίο.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις ποτηριέρες.

 • Αμπάρια του καφέ

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ αμπάρια του καφέ εξαιρετικής ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ιδανικά για όλα τα καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια. Διαθέτουν ένα ή δύο συρτάρια ανάλογα το μοντέλο

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα αμπάρια του καφέ.

 • Φούσκες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ φούσκες διαφόρων διαστάσεων, εξαιρετικής ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν υποδοχές για inox φίλτρα. Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, φούσκες τοιχου, snack και φούσκες κέντρου. Όλες οι φούσκες διαθέτουν σωλήνα απομάκρυνσης λαδιού. Είναι ιδανικές για όλους του χώρους εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα fast food κλπ.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με της φούσκες INOX.

 • Καρότσια Μεταφοράς

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από καρότσια μεταφοράς ταψιών για την εύκολη και γρήγορη μεταφορά τους από και προς το μαγειρείο. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι ιδανικά για την εύκολη μεταφορά ταψιών 60x40 ή GN 1/1. Είναι ιδανικά για τους χώρους εστίασης καθώς θα σας βοηθήσουν στην μεταφορά τον ταψιών σας.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα καρότσια μεταφοράς.

 • Τρολλευ

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα τρόλλευ μεταφοράς γευμάτων και τρόλλευ καθαρισμού για την εύκολη και γρήγορη μεταφορά τους από την κουζίνα. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ιδανικά για χώρους εστίασης όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα τρόλλευ μεταφοράς γευμάτων και τρόλλευ καθαρισμού.

 • Μοτέρ Εξαερισμού

  Στην Topfrost θα βρείτε όλων των ειδών από μοτέρ εξαερισμού. Είναι κατάλληλα για εξαερισμό επαγγελματικών κουζινών, ψησταριών, βιομηχανικών χώρων κτλ. Τα μοτέρ έρχονται μονοφασικά ή τριφασικά ανάλογα το μοντέλο και τις ανάγκες σας. Διαθέτουν φτερωτή κουταλοειδούς τύπου και τα πτερύγια είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην επιτρέπουν την επικάθιση υπολειμμάτων. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι εύκολα στον καθαρισμό.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μοτέρ εξαερισμού.

 • Ράφια Πάγκου
 • Ραφιέρες