Κατάλογος

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Φούρνοι

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φούρνοι

Στην Topfrost θα βρείτε τεράστια ποικιλία από φούρνους για τον εξοπλισμό του αρτοζαχαροπλαστείου σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Προϊόντα γνωστά για την ποιότητα και για την αντοχή τους ακόμη και με βαριά μακροχρόνια χρήση. Διαθέτουμε φούρνους, ηλεκτρικούς και αερίου, μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων όπως Lainox, Tecnoeka, Wiesheu, Tecnodom. Η ποικιλία φού...

Στην Topfrost θα βρείτε τεράστια ποικιλία από φούρνους για τον εξοπλισμό του αρτοζαχαροπλαστείου σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Προϊόντα γνωστά για την ποιότητα και για την αντοχή τους ακόμη και με βαριά μακροχρόνια χρήση. Διαθέτουμε φούρνους, ηλεκτρικούς και αερίου, μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων όπως Lainox, Tecnoeka, Wiesheu, Tecnodom. Η ποικιλία φούρνων της Topfrost θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας, όσο απαιτητικές και αν είναι.

Επίσης, στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε φούρνους μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox , EkaTecnodom και Wiesheu. Είναι ικανοί για το ψήσιμο μεγάλων ποσοτήτων με ομοιόμορφο τρόπο. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργειών οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έχετε αποτελεσματικότερο και πιο σωστό ψήσιμο των γλυκισμάτων σας. Είναι εύκολοι στην χρήση τους κάτι που τους καθιστά το απόλυτο εργαλείο ενός ζαχαροπλάστη. Είναι ιδανικοί για ταψιά 60x40.

Περισσότερα

Φούρνοι   Υπάρχουν 39 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Φούρνοι Bake Off

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους αρτοποιίας Bake off ιδανικά για κατεψυγμένα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Κατασκευάζονται από την Γερμανική εταιρεία Wiesheu, η οποία ειδικεύεται στους φούρνους Bake off. Εξοπλισμένοι με πληθώρα προγραμμάτων και λειτουργιών οι φούρνοι bake off είναι ιδανικοί για αρτοζαχαροπλαστεία. Διαθέτουν αυτόματο σύστημα καθαρισμού και ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται με Touch χειριστήριο. Έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος για μεγαλύτερη οικονομία και διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό Led 

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Φούρνοι Αρτοποιίας Bake Off.

 • Ταμπανωτοί Φούρνοι

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς ιδανικά για κατεψυγμένα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Κατασκευάζονται από την Γερμανική εταιρεία Wiesheu, η οποία ειδικεύεται στους ταμπανωτούς φούρνους. Είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ραφιέρα για ταψιά ζαχαροπλαστικής 60x40. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργιών και προγραμμάτων ψησίματος. Ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται ξεχωριστά για κάθε όροφο, από τον πίνακα ελέγχου. Τέλος, οι φούρνοι Wiesheu παρέχουν ομοιόμορφο ψήσιμο στα προϊόντα σας και είναι εύκολοι στον καθαρισμό.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς.

 • Φούρνοι Πίτσας

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους πίτσας στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν πόρτα με πυρίμαχο τζάμι για τον έλεγχο του ψησίματος. Στο εσωτερικό τους δεν έχουν μόνο πλάκες πυρίμαχης πέτρας οι οποίες βοηθάνε στην απορρόφηση της θερμότητας για καλύτερο ψήσιμο της πίτσας, αλλά και εσωτερικό φωτισμό. Χάρη στο κομψό Design τους και το μικρό μέγεθός τους είναι ιδανικοί για πιτσαρίες, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

   

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους πίτσας μας.

 • Φούρνοι Ζαχαροπλαστικής

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους ζαχαροπλαστικής από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό του ζαχαροπλαστείου σας. Διαθέτουμε φούρνους μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox Eka και Tecnodom. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι φούρνοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και στο πιο απαιτητικό ψήσιμο. Διαθέτουν σύνδεση στο Internet έτσι ώστε να μπορείτε να τους χειρίζεστε απομακρυσμένα. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα προγράμματα ψησίματος στον φούρνο. Έχουν πρόσβαση σε Cloud αποθηκευτικό χώρο ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στις συνταγές σας και στους τρόπους ψησίματος.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τους φούρνους μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το ποιος φούρνος θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρικών φούρνων ζαχαροπλαστικής.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 39 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 39 αντικείμενα