Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Θερμαντικά

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Θερμαντικά

Στην Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, στόφες, μπαιν μαρί, θερμοθάλαμους, χατ κον και θερμαντικά πιάτων εξαιρετικής ποιότητας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Είναι ιδανικά για αρτοζαχαροπλαστεία, καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς και για μπούφε εστιατορίων...

Στην Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, στόφες, μπαιν μαρί, θερμοθάλαμους, χατ κον και θερμαντικά πιάτων εξαιρετικής ποιότητας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Είναι ιδανικά για αρτοζαχαροπλαστεία, καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς και για μπούφε εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering. Ο μοντέρνος τους σχεδιασμός θα προσθέσει μοναδική αισθητική στον χώρο σας.

Περισσότερα

Θερμαντικά  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Θερμαινόμενες Βιτρίνες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, επιτραπέζιες και επιδαπέδιες, για την σωστή και άριστη προβολή τον μοναδικών σας προϊόντων στους πιστούς πελάτες σας. Έχουν θερμοκρασία λειτουργίας 30 έως 90οC και διαθέτουν πλούσιο εσωτερικό φωτισμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας. Ο τρόπος θέρμανσης των προϊόντων γίνεται είτε με αντίσταση στο κάτω μέρος της βιτρίνας είτε με αντιστάσεις και κυκλοφορία θερμού αέρα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις θερμαινόμενες βιτρίνες.

 • Θερμοερμάρια - Στόφες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από στόφες διαφόρων μεγεθών, εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Μπορείτε να βρείτε στόφες ψυγεία αρτοποιίου τυφλές ή με τζάμι με θερμοκρασία λειτουργίας από -10 έως +40οC και πλούσιο εσωτερικό φωτισμό. Διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου με οθόνη αφής 5,5’’ μέσο της οποίας ελέγχεται η θερμοκρασία της στόφας και η υγρασία της. Το μενού της οθόνης διατίθεται σε 5 γλώσσες.

  Επιπλέον μπορείτε να βρείτε και χαμηλές στόφες στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε και φούρνο στο πάνω μέρος. Έτσι θα έχετε ένα συνδυασμό φούρνου-στόφας ο ποίος θα σας λύσει κάθε πρόβλημα στο θέμα χώρου και χρόνου παρασκευής προϊόντων. Διαθέτουν πόρτα με τζάμι για την παρακολούθηση των προϊόντων σας.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις στόφες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Μπαιν Μαρί

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μπαιν μαρί, επιτραπέζια και επιδαπέδια, για την σωστή και άριστη προβολή τον μοναδικών σας προϊόντων στους πιστούς πελάτες σας. Είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από INOX χάλυβα ή είναι με επένδυση ξύλου. Είναι κατάλληλα για GN 1/1. Διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας καθώς επίσης και βάνα αποστράγγισης νερού. Είναι ιδανικά για μπουφέ εστιατορίων και ξενοδοχείων.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μπαιν μαρι επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Θερμαντικά Πιάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θερμαντικά πιάτων εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς έτοιμα να κρατήσουν ζεστά τα πιάτα σας. Είναι ευκολα στον χειρισμό τους. Η  θερμοκρασία λειτουργίας είναι ρυθμιζόμενη από 30-85οC και είναι κατασκευασμένα από Inox. Είναι ιδανικά για μπουφέ εστιατορίων και ξενοδοχείων.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα θερμαντικά πιάτων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Χατ Κον

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χατ κον εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς έτοιμα να κρατήσουν ζεστά τα υπέροχα γεύματα σας μέχρι να τα σερβίρετε στους πελάτες σας.  Είναι ιδανικά για όλους τους χώρους εστίασης αλλά κυρίως για κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων καθώς επίσης και για γυράδικα και καταστήματα fast food.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα χατ κον.

 • Θερμαινόμενοι Θάλαμοι

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θερμαινόμενους θαλάμους εξαιρετικής ποιότητας ικανούς να κρατήσουν ζεστά τα προϊόντα σας αφού αυτά μαγειρευτούν. Θα σας βοηθήσουν στην μεταφορά τους από την κουζίνα στις βιτρίνες του καταστήματός σας. Η θερμοκρασία λειτουργίας τους κυμαίνεται από 0 έως +70οC και είναι κατάλληλα για GN 1/1. Είναι ιδανικά για χώρους εστίασης όπως εστιατόρια και κουζίνες ξενοδοχείων.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Θερμαινόμενους Θάλαμους επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Μανιτάρια
 • Θερμαντικά Στοιχεία