Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων

Ανακαλύψτε στην Topfrost επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Τα πλυντήρια που θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία είναι ιδανικά για καλάθια μικρών διαστάσεων (50x50). 

Είναι στιβαρής κατασκευής και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι για εγγυημένη απόδοση και μακροζωία. 

Όλα μας τα πλυντήρια είναι εξοπλισμένα με αντλία γυαλιστικού και συμπεριλαμβάνουν καλάθι πιάτων, ποτηριών καθώς και πλαστική θήκη για μαχαιροπήρουνα. 

Είναι ιδανικά για καφέ - μπαρ και μικρά εστιατόρια όπου ο όγκος πλύσης δεν είναι πολύ μεγάλος. 

Για μεγαλύτερα σκεύη αναζητήστε ένα από τα επαγγελματικά πλυντήρια σκευών της συλλογής μας, ενώ για μεγαλύτερο όγκο πλύσης προτιμήστε ένα από τα πλυντήρια καμπάνα που διακρίνονται για την ταχύτητα πλύσης και την ποικιλία προγραμμάτων. 

Τέλος, αν αναζητάτε μια πιο οικονομική λύση χωρίς εκπτώσεις στην απόδοση, στη συλλογή μας θα βρείτε και μεταχειρισμένα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων - ποτηριών με 3 μήνες εγγύηση!

Στην Topfrost εξασφαλίζουμε τη σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας και μετά από την αγορά του προϊόντος παρέχοντας σας AfterSale τεχνική υποστήριξη

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά). 

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων εστιατορίων και άλλων επιχειρήσεων Ho.Re.Ca.!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-3 από σύνολο 3
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.