Μεταχειρισμένες Συσκευές Πλύσης - Υγιεινής

Βρείτε στην Topfrost μεταχειρισμένα επαγγελματικά πλυντήρια για επιχειρήσεις Ho.Re.Ca. σε καλή κατάσταση, πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με 3 μήνες εγγύηση!

Είναι ιδανικά για αναψυκτήρια, καφέ - μπαρ, εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία και για κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης. 

 Στη συλλογή μας θα βρείτε:

Τα πλυντήριά μας είναι κορυφαίων οίκων, όπως Meiko, Hobart και Catertech και εγγυώνται να καλύψουν κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας. 

Εκτός από μεταχειρισμένα πλυντήρια, σας προσφέρουμε και μια κορυφαία συλλογή από καινούργια επαγγελματικά πλυντήρια για εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις Ho.Re.Ca. για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας παρέχεται AfterSale τεχνική υποστήριξη και μετά την αγορά του προϊόντος από την εταιρείας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά).

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μεταχειρισμένα επαγγελματικά πλυντήριά μας!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 14
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.