Μεταχειρισμένοι Φούρνοι Μαγειρικής Επαγγελματικοί | Topfrost

Κορυφαίοι μεταχειρισμένοι φούρνοι μαγειρικής για τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές κουζίνες.

Βρείτε στην Topfrost μεταχειρισμένους φούρνους σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση 6 μηνών, για αυξημένη απόδοση και μειωμένο κόστος παραγωγής.

Στη συλλογή μας υπάρχουν μεταχειρισμένοι φούρνοι μαγειρικής κυκλοθερμικοί, πολυμάγειρες κ.ά. κορυφαίων οίκων, όπως Rational, Unox και Eloma. 

Επιπλέον, στη σελίδα μας υπάρχουν μεταχειρισμένοι επαγγελματικοί φούρνοι ζαχαροπλαστικής και πίτσας, αλλά και μια μεγάλη συλλογή από μεταχειρισμένους φούρνους αρτοποιίας bake off και ταμπανωτούς. 

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική υποστήριξη από την ομάδα service της εταιρεία μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά) για να ενημερωθείτε για όλους τους μεταχειρισμένους επαγγελματικούς φούρνους μας. 

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον ιδανικό φούρνο για την επιχείρησή σας!

Κυκλοθερμικοί

4 προϊόντα

Φούρνοι Lainox

1 προϊόν

Φούρνοι Rational

1 προϊόν

Φούρνοι Unox

0 προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.