Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Αφρογαλιέρες

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από αφρογαλιέρες ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η χωρητικότητα τους είναι 2 και 5 λίτρα και μπορούν να παράγουν έως και 100 λίτρα/ώρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρέμα σαντιγί, κρ...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από αφρογαλιέρες ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η χωρητικότητα τους είναι 2 και 5 λίτρα και μπορούν να παράγουν έως και 100 λίτρα/ώρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρέμα σαντιγί, κρέμα γάλακτος, μους και αφρόγαλα.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις αφρογαλιέρες.

Περισσότερα

Αφρογαλιέρες  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα