Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Μηχανές Καφέ-Ροφημάτων

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές Καφέ-Ροφημάτων

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μεταχειρισμένων επαγγελματικών μηχανών καφέ & άλλων ροφημάτων για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μηχανές Καφέ-Ροφημάτων  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Διανεμητές Καφέ

    Στην Topfrost θα βρείτε μεταχειρισμένους διανεμητές καφέ διαφορετικής χωρητικότητας. Οι διανεμητές καφέ της Topfrost είναι κατασκευασμένοι εξολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι . Θα στολίσουν τέλεια το μπάρ σας ή τον μπουφέ του πρωινού χάρη στο μοντέρνο Design τους και τον μικρό σχεδιασμό τους. Στους διανεμητές καφέ μπορείτε να παρασκευάσετε και να αποθηκεύσετε έως και 15 λίτρα καφέ. Διαθέτουν πλαϊνές λαβές για την εύκολη μεταφορά τους, ένδειξη θερμοκρασίας και ειδικό μετρητή που δείχνει την στάθμη του καφέ στο εσωτερικό. Ακόμα, διαθέτουν αφαιρούμενο ανοξείδωτο φίλτρο καφέ και βρυσάκι για την διανομή του καφέ.

    Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των διανεμητών καφέ  της Topfrost.

  • Μηχανές του Καφέ

    Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μηχανές καφέ στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Είναι ιδανικές για να εξοπλίσουν μικρά και μεγάλα καφέ μπαρ καθώς και μπαρ εστιατορίων και ξενοδοχείων.