Ψυγεία Πίτσας

Στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία πίτσας ΙΝΟΧ διαφόρων μεγεθών για να ταιριάξουν στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης. Τα συγκεκριμένα ψυγεία θα σας προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου καθώς μπορείτε να εργάζεστε άνετα στον χώρο σας και παράλληλα μπορείτε να αποθηκεύετε τα ευπαθή προϊόντα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να βρείτε πάγκους Inox με πόρτες ή με συστάρια ή και συνδυασμό αυτών των δύο. Τα ψυγεία πίτσας είναι ιδανικά για πιτσαρίες καθώς μπορείτε να ανοίγεται το ζυμάρι πάνω στον πάγκο και παράλληλα να έχετε όλα τα υλικά που χρειάζεστε ακριβώς μπροστά σας.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία πίτσας ΙΝΟΧ επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.