Φορμαριστικά Ζύμης

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φορμαριστικά ζύμης πίτσας.  Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν 1 ή 2 ζεύγη κυλίνδρων για καλύτερο άνοιγμα του φύλλου. Μπορούν να διαχειριστούν ζύμη βάρους από 80 έως 700 γραμμάρια. Έχουν δυνατότητα να ανοίγουν φύλλο διαμέτρου από 14 έως 45 εκατοστά και πάχους από 0 έως 4mm. Η διάμετρος και το πάχος της ζύμης ρυθμίζεται εύκολα από την απόσταση των κυλίνδρων. Τέλος η λειτουργία της μηχανής δεν ζεσταίνει την ζύμη.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα φορμαριστικά ζύμης πίτσας.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.