Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Μεταχειρισμένα

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μεταχειρισμένα  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ψύξη

  Στην Topfrost θα βρείτε το καλύτερο ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για το super market σας, σε μεγάλη ποικιλία. Επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου. Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ψυγεία self service συντήρησης - κατάψυξης, βιτρίνες αλλαντικών - κρεάτων διαφόρων μεγεθών, βούτες κατάψυξης, ψυγεία Inox, ψυκτικούς θαλάμους πανελ και όρθιες βιτρίνες συντήρησης - καταψυξης. Ιδανικός εξοπλισμός για Super Market - Κρεοπωλεία, Αρτοζαχαροπλαστεία και καταστήματα Ho.Re.Ca.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά μας ψυγεία.

 • Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

  Στην Topfrost θα βρείτε μεταχειρισμένες συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας ικανοποιώντας σας κάθε απαίτησή σας.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές επεξεργασίας τροφίμων.

 • Μηχανές Καφέ-Ροφημάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μεταχειρισμένων επαγγελματικών μηχανών καφέ & άλλων ροφημάτων για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Συσκευασία

  Στην Topfrost θα βρείτε μηχανές συσκευασίας χειροκίνητες και αυτόματες. Είναι ιδανικές για Super Market, Mini Market και κρεοπωλεία καθώς μπορούν να συσκευάσουν διάφορα αλλαντικά και κρεατικά μέσα σε ζελατίνα. Η συσκευασία γίνεται με θερμοκόλληση.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευαστικές μηχανές.

 • Επεξεργασία Ζύμης

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων επεξεργασίας ζύμης όπως μίξερ και ταχυζυμωτήρια σπιράλ για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Φούρνοι

  Στην Topfrost διαθέτουμε πληθώρα από επαγγελματικούς φούρνους όπως κυκλοθερμικούς,bake off,ταμπανωτούς,φούρνους πίτσας.Εχουμε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης.

 • Θερμαντικά

  Στην Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, στόφες, μπαιν μαρί, θερμοθάλαμους, χατ κον και θερμαντικά πιάτων εξαιρετικής ποιότητας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.

 • Ψήσιμο

  Στην Topfrost θα βρειτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικές συσκευές κουζίνας υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Οι επαγγελματικές συσκευές είναι ιδανικές για χρήση σε κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης.

 • Βραστήρες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένους επαγγελματικούς βραστήρες για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας όπως  βραστήρες ρυζιού καθώς και βραστήρες HOT DOG σε ασυναγώνιστες τιμές.

 • Inox Κατασκευές

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένες ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μοναδικά κομμάτια από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας και διάφορες άλλες ΙΝΟΧ κατασκευές άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου.

 • Παγομηχανές

  Στην Topfrost θα βρείτε πολλές προτάσεις σε επαγγελματικές παγομηχανές για να καλύψουν κάθε ανάγκη στον επαγγελματικό σας χώρο (καφέ,γραφεία,μπαρ,κυλικεία,ξενοδοχεία κ.α.) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

 • Πλύση - Υγιεινή

  Στην Topfrost θα βρειτε επαγγελματικά πλυντήρια υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Οι επαγγελματικές συσκευές είναι ιδανικές για χρήση σε αναψυκτήρια,καφέ,μπαρ,ξενοδοχείο και για κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης.

 • Ψυκτικά Μηχανήματα

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από ψυκτικά μηχανήματα συντήρησης ή κατάψυξης διαφόρων hp χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος καθώς και αεροψυκτήρες συντήρησης και κατάψυξης. Διαθέτουμε επίσης Multi-ψυκτικά μηχανήματα συντήρησης και κατάψυξης ικανά να τροφοδοτήσουν μεγάλες εγκαταστάσεις. Θα βρείτε ψηκτικά μηχανήματα διαφόρων μεγεθών για να τροφοδοτήσετε με ψύξη όλων των μεγεθών τα ψυγεία Self Service και τις βιτρινες αλλαντικών - κρεάτων, καθώς επίσης μπορείτε να συνδυάσεται ψυκτικό μηχάνημα με αεροψυκτήρα για την σωστή ψύξη του ψυκτικού θαλάμου πάνελ. 

 • Ταμεία - Παραδοτήρια

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μεταχειρισμένα ταμεία - παραδοτήρια στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς, έτοιμα να εξοπλίσουν το Super Market σας.