Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Μεταχειρισμένα

Νέα προϊόντα

Μεταχειρισμένα  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ψυγεία

  Στην Topfrost θα βρείτε το καλύτερο ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για το super market σας, σε μεγάλη ποικιλία. Επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου.

 • Ψυγεία Βιτρίνες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα ψυγεία βιτρίνες όλων των ειδών, όπως όρθιες βιτρίνες, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής-παγωτού, salad bars, back bars και επιτραπέζιες βιτρίνες. Μοναδικά κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας σαν καινούρια, συντηρημένα με μεράκι από την τεχνική ομάδα της Topfrost.

 • Ψυγεία INOX

  Στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία ΙΝΟΧ διαφόρων μεγεθών για να ταιριάξουν στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης. Μοναδικά κομμάτια από ψυγεία πάγκους και θαλάμους ΙΝΟΧ εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, συντηρημένα με πολύ αγάπη και μεράκι από την τεχνική ομάδα της Topfrost

 • Διάφορος Εξοπλισμός

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορο εξοπλισμό για super market, κρεοπωλεία, φούρνους και ζαχαροπλαστεία, καφέ μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία για να ταιριάξουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Μοναδικά κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

 • Συσκευές Επεξεργασίας...

  Στην Topfrost θα βρείτε μεταχειρισμένες συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας ικανοποιώντας σας κάθε απαίτησή σας.

 • Inox Κατασκευές

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένες ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μοναδικά κομμάτια από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας και διάφορες άλλες ΙΝΟΧ κατασκευές άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου.

 • Ψυκτικά Μηχανήματα

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μεταχειρισμένα ψυκτικά μηχανήματα συντήρησης ή κατάψυξης διαφόρων hp χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος.

 • Ψυκτικοί Θάλαμοι Πάνελ

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα και όλων των διαστάσεων μεταχειρισμένους ψυκτικούς θαλάμους για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα σας.

 • Φούρνοι

  Στην Topfrost διαθέτουμε πληθώρα από επαγγελματικούς φούρνους όπως κυκλοθερμικούς,bake off,ταμπανωτούς,φούρνους πίτσας.Εχουμε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης.

 • Στόφες

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από στόφες ιδιαίτερα χρήσιμες για τον εξοπλισμό του επαγγελματικού σας χώρου διότι βοηθούν στο ξεπάγωμα των προιόντων σας από την κατάψυξη ενώ παράλληλα διατηρούνται στην καταλληλη υγρασία ώστε να βοηθηθεί η διόγκωση τους.

 • Θερμαινόμενες Βιτρίνες

  Στην Topfrost θα συναντήσετε θερμαινόμενες βιτρίνες κατάλληλες για να διατηρούν στη σωστή θερμοκρασία & παρουσίαση των προϊόντων σας.Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη βιτρίνα για την επιχείρησή σας στη διάσταση και την ισχύ που επιθυμείτε. 

 • Πλυντήρια

  Στην Topfrost θα βρειτε επαγγελματικά πλυντήρια υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Οι επαγγελματικές συσκευές είναι ιδανικές για χρήση σε αναψυκτήρια,καφέ,μπαρ,ξενοδοχείο και για κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης.

 • Συσκευές Κουζίνας

  Στην Topfrost θα βρειτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικές συσκευές κουζίνας υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Οι επαγγελματικές συσκευές είναι ιδανικές για χρήση σε κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης.

 • Κλιματισμός

  Στην Topfrost θα βρείτε μηχανήματα κλιματισμού που διαθέτουν την πιο ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού καθώς παρέχουν μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Παγομηχανές

  Στην Topfrost θα βρείτε πολλές προτάσεις σε επαγγελματικές παγομηχανές για να καλύψουν κάθε ανάγκη στον επαγγελματικό σας χώρο (καφέ,γραφεία,μπαρ,κυλικεία,ξενοδοχεία κ.α.) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

 • Shock Freezers - Blast...

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από Shock Freezers - Blast Chillers,μηχανήματα απαραίτητα για την επιχείρησή σας καθώς προσφέρουν ταχεία ψύξη των προιόντων με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν την ασφάλεια & την ποιότητα του τροφίμου.Διαθέτουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές λυσείς για την κουζίνα σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

 • Εστίες

  Η Topfrost σας παρουσιάζει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λυσείς για την κουζίνα σας.Ιδανικές εστίες ψησίματος για χώρους μαζικής εστίασης που θα καλύψουν τις ανάγκες της παρασκευής & ψησίματος γευμάτων στον επαγγελματικό σας χώρο (ταβέρνες,εστιατόρια,κυλικεία,ξενοδοχεία κ.α.) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα