Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατάσταση

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Ψήσιμο

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Ψήσιμο

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συσκευών για κάθε τύπο ψησίματος που σας ενδιαφέρει στις καλύτερες τιμές της αγορας, ιδανικές για φούρνους - αρτοζαχαροπλαστεία. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από εστίες. Επίσης, διαθέτουμε συσκευές για κρέπατοστ και βάφλες ιδανικές για όλα τα αρτοζαχαροπλαστεία.

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συσκευών για κάθε τύπο ψησίματος που σας ενδιαφέρει στις καλύτερες τιμές της αγορας, ιδανικές για φούρνους - αρτοζαχαροπλαστεία. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από εστίες. Επίσης, διαθέτουμε συσκευές για κρέπατοστ και βάφλες ιδανικές για όλα τα αρτοζαχαροπλαστεία.

  Περισσότερα

  Ψήσιμο  Υπάρχουν 21 προϊόντα.

  Υποκατηγορίες

  • Εστίες

   Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών εστίες. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε επιδαπέδιες και επιτραπέζιες εστίες ηλεκτρικές και αερίου, καθώς επίσης και επαγωγικές ηλεκτρικές εστίες. Είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ξεχωριστούς θερμοστάτες για τον εύκολο έλεγχο κάθε εστίες ξεχωριστά. Οι επιδαπέδιες εστίες στο κάτω μέρος διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο. Είναι κατάλληλες για αρτοζαχαροπλαστεία.

   Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις εστίες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

  • Κρέπα

   Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές κρέπας διαφόρων διαστάσεων. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Στην εταιρεία μας θα βρείτε συσκευές κρέπας με επιφάνεια ψησίματος Φ35 ή Φ40 και χωρίζονται σε ηλεκτρικές και αερίου. Διαθέτουν μία ή δύο επιφάνειες ψησίματος ανάλογα το μοντέλο και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε επιφάνεια. Προσφέρουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για καλύτερο και ιδανικότερο ψήσιμο της κρέπας. Είναι ιδανικές για καταστήματα κρεπερικαφέ μπαρ και ξενοδοχεία.

   Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές κρέπας.

  • Τοστ

   Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές τοστ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος. Διαθέτουν επίσης ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Η θερμοκρασία της κάθε πλάκας ρυθμίζεται χειροκίνητα από 50-300οC. Οι τοστιέρες της Topfrostείναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και για κυλικεία και καταστήματα fastfood.

   Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις τοστιέρες μας.

  • Βάφλα

   Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βαφλίερες, μονές και διπλές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχονται σε διάφορα σχέδια ανάλογα με την προτίμησή σας. Διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα. Η θερμοκρασία λειτουργίας ρυθμίζετε από 50-300οC. Διαθέτουν χρονοδιακόπτη για ρυθμίζετε εσείς τον χρόνο ψησίματος και για να αποφύγετε τυχόν υπερβολικό ψήσιμο. Είναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και για τζελατερίες.

   Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές βάφλας.

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 12 από 21 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 12 από 21 αντικείμενα