Γεμιστικά Λουκάνικων

Στην Topfrost θα βρείτε γεμιστικά λουκάνικων. Ιδανικά για παρασκευή/πλήρωση λουκάνικων. Για τον επαγγελματία που θέλει πάντα ευχαριστημένους πελάτες. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο  χάλυβα. Τα μέρη είναι αποσπώμενα για καλύτερο και ευκολότερο καθαρισμό. Η χωρητικότητα των μοντέλων είναι από 5 έως και 25 λίτρα. Οι λειτουργία τους είναι χειροκίνητη αλλά και αυτόματη ανάλογα το μοντέλο. Τα αυτόματα μοντέλα διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας και ρυθμιστή ταχύτητας και τα χειροκίνητα λειτουργούν με δύο ταχύτητες. Είναι ιδανικά για κρεοπωλεία.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα γεμιστικά λουκάνικων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.