Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Στίφτες

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς στίφτες σε μεγάλη ποικιλία. Οι στίφτες εσπεριδοειδών της Topfrost είναι ιδανική για καφέ-μπαρ, αναψυκτήρια και για οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική χρήση. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό.  Διαθέτουν αποσπώμενο συλλέκτη χυμού και ειδικό φίλτρο για το φιλτράρισμα του χυμού. Επίσης, δια...

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς στίφτες σε μεγάλη ποικιλία. Οι στίφτες εσπεριδοειδών της Topfrost είναι ιδανική για καφέ-μπαρ, αναψυκτήρια και για οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική χρήση. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό.  Διαθέτουν αποσπώμενο συλλέκτη χυμού και ειδικό φίλτρο για το φιλτράρισμα του χυμού. Επίσης, διαθέτουν ισχυρό μοτέρ και ισχυρό ανοξείδωτο άξονα μετάδοσης για την εύκολη και γρήγορη αποχύμωση των εσπεριδοειδών.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας  παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους στίφτες εσπεριδοειδών μας.

Περισσότερα

Στίφτες  Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα