Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Βιτρίνες Αλλαντικών / Κρεάτων

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Βιτρίνες Αλλαντικών / Κρεάτων

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιτρίνες αλλαντικών και κρεάτων άριστης ποιότητας για την καλύτερη και πιο σωστή παρουσίαση και συντήρηση των προϊόντων σας, στις πιο δελεαστικές τιμές της αγοράς. Μεγάλη ποικιλία ψυγείων αλλαντικών με μηχανή ικανά να εξοπλίσουν το σουπερ μαρκετ σας, αλλά και βιτρίνες κρεάτων με και χωρίς μηχανή ιδανικές ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιτρίνες αλλαντικών και κρεάτων άριστης ποιότητας για την καλύτερη και πιο σωστή παρουσίαση και συντήρηση των προϊόντων σας, στις πιο δελεαστικές τιμές της αγοράς. Μεγάλη ποικιλία ψυγείων αλλαντικών με μηχανή ικανά να εξοπλίσουν το σουπερ μαρκετ σας, αλλά και βιτρίνες κρεάτων με και χωρίς μηχανή ιδανικές για το κρεοπωλείο σας. Η ποικιλία διαστάσεων καθιστούν τα ψυγεία ιδανικά για όλους τους χώρους. Έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν στην σειρά με ενώσεις καθώς επίσης και σε γωνία 90ο με ειδικά ψυγεία. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν και ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο για εξτρά φύλαξη προϊόντων,

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία αλλαντικών και κρεάτων.

Περισσότερα

Βιτρίνες Αλλαντικών / Κρεάτων  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Βιτρίνες Κρεάτων

    Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιτρίνες κρεάτων άριστης ποιότητας για την καλύτερη και πιο σωστή παρουσίαση και συντήρηση των προϊόντων σας, στις πιο δελεαστικές τιμές της αγοράς. Μεγάλη ποικιλία ψυγείων κρεάτων με και χωρίς μηχανή ικανά να εξοπλίσουν το κρεοπωλείο ή το σουπερ μαρκετ σας. Η ποικιλία διαστάσεων καθιστούν τα ψυγεία ιδανικά για όλους τους χώρους. Έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν στην σειρά με ενώσεις καθώς επίσης και σε γωνία 90°με ειδικά ψυγεία.

    Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία κρεάτων.

  • Βιτρίνες Αλλαντικών

    Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιτρίνες αλλαντικών άριστης ποιότητας για την καλύτερη και πιο σωστή παρουσίαση και συντήρηση των προϊόντων σας, στις πιο δελεαστικές τιμές της αγοράς. Μεγάλη ποικιλία ψυγείων αλλαντικών με και χωρίς μηχανή ικανά να εξοπλίσουν το κρεοπωλείο ή το σουπερ μαρκετ σας. Η ποικιλία διαστάσεων καθιστούν τα ψυγεία ιδανικά για όλους τους χώρους. Έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν στην σειρά με ενώσεις καθώς επίσης και σε γωνία 90° με ειδικά ψυγεία.

    Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία αλλαντικών.