Ζυμωτήρια Κρεάτων

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά ζυμωτήρια κρεάτων, επιτραπέζια και ανατρεπόμενα σε δελεαστικές τιμές. Ότι καλύτερο για τον επαγγελματία. Κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και με αποσπώμενο άξονα ανάδευσης είναι εύκολο στον καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας ON/OFF καθώς επίσης και διακόπτη έκτακτης ανάγκης και διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του δοχείου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η χωρητικότητα των ζυμωτήριων είναι από 3 έως 150 κιλά κρέας ανάλογα με το μοντέλο.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ζυμωτήρια κρεάτων  επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.