Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές Παγοτρίμματος

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών παγοτρύματοςόλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές παγοτρύματοςμας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 30 έως 130 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 7κιλό έως 40 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγ...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών παγοτρύματοςόλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές παγοτρύματοςμας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 30 έως 130 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 7κιλό έως 40 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφέ-μπαρ-αναψυκτήρια και ιχθυοπωλεία.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές παγοτρύματος.

Περισσότερα

Μηχανές Παγοτρίμματος  Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα