Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Κατάσταση
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Βάφλα

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βαφλίερες, μονές και διπλές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχονται σε διάφορα σχέδια ανάλογα με την προτίμησή σας. Διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα. Η θερμοκρασία λειτουργίας ρυθμίζετε από 50-300οC. Διαθέτουν χρονοδια...

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βαφλίερες, μονές και διπλές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχονται σε διάφορα σχέδια ανάλογα με την προτίμησή σας. Διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα. Η θερμοκρασία λειτουργίας ρυθμίζετε από 50-300οC. Διαθέτουν χρονοδιακόπτη για ρυθμίζετε εσείς τον χρόνο ψησίματος και για να αποφύγετε τυχόν υπερβολικό ψήσιμο. Είναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και για τζελατερίες.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές βάφλας.

  Περισσότερα

  Βάφλα  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα