Βάφλα

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βαφλίερες, μονές και διπλές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχονται σε διάφορα σχέδια ανάλογα με την προτίμησή σας. Διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα. Η θερμοκρασία λειτουργίας ρυθμίζετε από 50-300οC. Διαθέτουν χρονοδιακόπτη για ρυθμίζετε εσείς τον χρόνο ψησίματος και για να αποφύγετε τυχόν υπερβολικό ψήσιμο. Είναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και για τζελατερίες.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές βάφλας.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.