Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Θερμαινόμενες Βιτρίνες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, επιτραπέζιες και επιδαπέδιες, για την σωστή και άριστη προβολή τον μοναδικών σας προϊόντων στους πιστούς πελάτες σας. Έχουν θερμοκρασία λειτουργίας 30 έως 90οC και διαθέτουν πλούσιο εσωτερικό φωτισμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας. Ο τρόπος θέρμανσης των προϊόντων γίνετ...

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, επιτραπέζιες και επιδαπέδιες, για την σωστή και άριστη προβολή τον μοναδικών σας προϊόντων στους πιστούς πελάτες σας. Έχουν θερμοκρασία λειτουργίας 30 έως 90οC και διαθέτουν πλούσιο εσωτερικό φωτισμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας. Ο τρόπος θέρμανσης των προϊόντων γίνεται είτε με αντίσταση στο κάτω μέρος της βιτρίνας είτε με αντιστάσεις και κυκλοφορία θερμού αέρα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις θερμαινόμενες βιτρίνες.

  Περισσότερα

  Θερμαινόμενες Βιτρίνες  Υπάρχουν 17 προϊόντα.

  ανά σελίδα
  Προβάλλονται 1 - 12 από 17 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 12 από 17 αντικείμενα