Κατάλογος

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Φούρνοι - Αρτοζαχαροπλαστεία

Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για το αρτοζαχαροπλαστείο σας σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τις ανάγκες προβολής των προϊόντων σας όσο και τις ανάγκες παρασκευής του εργαστηρίου σας, με τα απαραίτητα καινούρια και μετα...

Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για το αρτοζαχαροπλαστείο σας σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τις ανάγκες προβολής των προϊόντων σας όσο και τις ανάγκες παρασκευής του εργαστηρίου σας, με τα απαραίτητα καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Στην πλούσια γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού της Topfrost θα βρείτε Ιταλικές βιτρίνες ζαχαροπλαστικής με ιδιαίτερο design σε ζεστή αλλά και κρύα επιλογή, βιτρίνες παγωτού τεσσάρων όψεων Ιταλίας, βιτρίνες για χύμα παγωτό τεχνολογίας αέρα και στατικής ψύξης καθώς και ψυγεία self service ανοιχτού τύπου για γαλακτοκομικά και αναψυκτικά.

Αυξήστε την παραγωγικότητα του εργαστηρίου σας με τους Γερμανικούς φούρνους WIESHEU και MIWE, Bake-off και ταμπανωτούς, οι οποίοι προσφέρουν γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο.

Διατηρήστε και αποθηκεύστε τα προϊόντα σας σε ανοξείδωτα ψυγεία θαλάμους, συντήρησης και κατάψυξης, με μία ή δύο πόρτες ώστε να εξυπηρετεί όποιο είδος ταψιού και εάν χρησιμοποιείτε (60 x 40 ζαχαροπλαστικής ή 60 x 80 αρτοποιίας).

Στην Topfrost όμως θα βρείτε και μια σειρά από απαραίτητα εργαλεία για την καθημερινότητά σας όπως ταχυζυμωτήρια και μίξερ MAXIMA από την Ολλανδία, μηχανές κοπής ψωμιού JACK από το Βέλγιο, ερμάρια και τραπέζια εργασίας.

Περισσότερα

Φούρνοι - Αρτοζαχαροπλαστεία   Υπάρχουν 338 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 338 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 338 αντικείμενα