Φούρνοι - Αρτοζαχαροπλαστεία

Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για το αρτοζαχαροπλαστείο σας σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τις ανάγκες προβολής των προϊόντων σας όσο και τις ανάγκες παρασκευής του εργαστηρίου σας, με τα απαραίτητα καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Στην πλούσια γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού της Topfrost θα βρείτε Ιταλικές βιτρίνες ζαχαροπλαστικής με ιδιαίτερο design σε ζεστή αλλά και κρύα επιλογή, βιτρίνες παγωτού τεσσάρων όψεων Ιταλίας, βιτρίνες για χύμα παγωτό τεχνολογίας αέρα και στατικής ψύξης καθώς και ψυγεία self service ανοιχτού τύπου για γαλακτοκομικά και αναψυκτικά.

Αυξήστε την παραγωγικότητα του εργαστηρίου σας με τους Γερμανικούς φούρνους WIESHEU και MIWE, Bake-off και ταμπανωτούς, οι οποίοι προσφέρουν γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο.

Διατηρήστε και αποθηκεύστε τα προϊόντα σας σε ανοξείδωτα ψυγεία θαλάμους, συντήρησης και κατάψυξης, με μία ή δύο πόρτες ώστε να εξυπηρετεί όποιο είδος ταψιού και εάν χρησιμοποιείτε (60 x 40 ζαχαροπλαστικής ή 60 x 80 αρτοποιίας).

Στην Topfrost όμως θα βρείτε και μια σειρά από απαραίτητα εργαλεία για την καθημερινότητά σας όπως ταχυζυμωτήρια και μίξερ MAXIMA από την Ολλανδία, μηχανές κοπής ψωμιού JACK από το Βέλγιο, ερμάρια και τραπέζια εργασίας.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 348
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.