Κατάλογος

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Φούρνοι - Αρτοζαχαροπλαστεία

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φούρνοι - Αρτοζαχαροπλαστεία

Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για το αρτοζαχαροπλαστείο σας σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τις ανάγκες προβολής των προϊόντων σας όσο και τις ανάγκες παρασκευής του εργαστηρίου σας, με τα απαραίτητα καινούρια και μετα...

Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για το αρτοζαχαροπλαστείο σας σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τις ανάγκες προβολής των προϊόντων σας όσο και τις ανάγκες παρασκευής του εργαστηρίου σας, με τα απαραίτητα καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Στην πλούσια γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού της Topfrost θα βρείτε Ιταλικές βιτρίνες ζαχαροπλαστικής με ιδιαίτερο design σε ζεστή αλλά και κρύα επιλογή, βιτρίνες παγωτού τεσσάρων όψεων Ιταλίας, βιτρίνες για χύμα παγωτό τεχνολογίας αέρα και στατικής ψύξης καθώς και ψυγεία self service ανοιχτού τύπου για γαλακτοκομικά και αναψυκτικά.

Αυξήστε την παραγωγικότητα του εργαστηρίου σας με τους Γερμανικούς φούρνους WIESHEU και MIWE, Bake-off και ταμπανωτούς, οι οποίοι προσφέρουν γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο.

Διατηρήστε και αποθηκεύστε τα προϊόντα σας σε ανοξείδωτα ψυγεία θαλάμους, συντήρησης και κατάψυξης, με μία ή δύο πόρτες ώστε να εξυπηρετεί όποιο είδος ταψιού και εάν χρησιμοποιείτε (60 x 40 ζαχαροπλαστικής ή 60 x 80 αρτοποιίας).

Στην Topfrost όμως θα βρείτε και μια σειρά από απαραίτητα εργαλεία για την καθημερινότητά σας όπως ταχυζυμωτήρια και μίξερ MAXIMA από την Ολλανδία, μηχανές κοπής ψωμιού JACK από το Βέλγιο, ερμάρια και τραπέζια εργασίας.

Περισσότερα

Φούρνοι - Αρτοζαχαροπλαστεία   Υπάρχουν 341 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ψυγεία

  Στην Topfrost θα βρείτε αμέτρητες προτάσεις για την επαγγελματική ψύξη και διατήρηση των αρτοσκευασμάτων σας  στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για ιδανικό για μικρά και μεγάλα Αρτοζαχαροπλαστεία - Φούρνου.

  Η Topfrost διαθέτει μεγάλη γκάμα από ψυγεία self service, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής και παγωτού καθώς και όρθιες βιτρίνες αναψυκτικών-γαλακτοκομικών. Επίσης, θα βρείτε ψυγεία πάγκους inox, κανονικού και χαμηλού προφίλ και ψυκτικούς θαλάμους πάνελ. Τέλος, θα βρείτε διαφόρων ειδών καταψύξεις, όπως μπαούλα, βούτες με ίσια και κουρμπέ τζάμια και όρθιε βιτρίνες.

 • Καταψύξεις

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καταψύκτες με κουρμπέ και ίσια τζάμια, τυφλούς καταψύκτες, όρθιους και επιτραπέζιους καταψύκτες, ιδανικούς να διατηρήσουν τέλεια τα προϊόντα σας. Είναι κατάλληλοι για οποιαδήποτε χρήση και ιδανικοί για όλες τις επιχειρήσεις.

  Ενσωματώνουν όλοι την μοντέρνα τεχνολογία στο κομμάτι της κατάψυξης των προϊόντων έτσι ώστε να αποδίδουν τέλεια σε όλες τις συνθήκες και να προβάλουν τέλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας . Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους θα προσθέσει τέλεια αισθητική και εργονομία στον χώρο σας.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις καταψύξεις.

 • Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

  Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

  Η Topfrost διαθέτει μεγάλα γκάμα από προϊόντα επεξεργασίας κρέατος όπως μηχανές κιμά, μηχανές για σνιτσελ, ζυμωτήρια κρεάτων, γεμιστικά λουκάνικων, φορμαριστικά μπιφτεκιών, βαρέλα μάλαξης και πριόνια κοπής κατεψυγμένων. Επίσης, διαθέτει συσκευές επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών όπως αποφλοιωτές, πολυκοπτικά, πορτοκαλοστίφτες και αποχυμωτές. Τέλος, διαθέτει μεγάλη γκάμα από μίξερ χειρός για επεξεργασία και πολτοποίηση λαχανικών, φρούτων κτλ.

 • Μηχανές Καφέ Ροφημάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις επαγγελματικών μηχανών καφέ & άλλων ροφημάτων για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα βρείτε εξοπλισμό για το δικό σας καφέ-μπαρ ή αναψυκτήριο καθώς επίσης και για μπαρ και μπουφέδες ξενοδοχείων και εστιατορίων . Στην Topfrost διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από μηχανές καφέ-ροφημάτων όπως φραπιέρες, μπλέντερ για μοναδικά smoothies στην στιγμή, στίφτες για νόστιμους χυμούς στο λεπτό και διανεμητές καφέ και χυμού για άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης, διαθέτει χόβολες για ομοιόμορφο ψήσιμο καφέ, μηχανές espressoγια γρήγορη εξυπηρέτηση και αφρογαλιέρες για νόστιμη σαντιγί στο λεπτό.

 • Συσκευές Επεξεργασίας Ζύμης

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μηχανημάτων επεξεργασίας ζύμης όπως μίξερ με κάδο, ταχυζυμωτήρια σπιράλ και φορμαριστικά ζύμης πίτσας για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι ιδανικά για μικρά και μεγάλα αρτοζαχαροπλαστεία, ικανά να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες στην παραγωγή και την επεξεργασία ζύμης. Επίσης, είναι η τέλεια επιλογή για μικρές και μεγάλες πιτσαρίες.

 • Φούρνοι

  Στην Topfrost θα βρείτε τεράστια ποικιλία από φούρνους για τον εξοπλισμό του αρτοζαχαροπλαστείου σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Προϊόντα γνωστά για την ποιότητα και για την αντοχή τους ακόμη και με βαριά μακροχρόνια χρήση. Διαθέτουμε φούρνους, ηλεκτρικούς και αερίου, μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων όπως Lainox, Tecnoeka, Wiesheu, Tecnodom. Η ποικιλία φούρνων της Topfrost θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας, όσο απαιτητικές και αν είναι.

  Επίσης, στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε φούρνους μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox , EkaTecnodom και Wiesheu. Είναι ικανοί για το ψήσιμο μεγάλων ποσοτήτων με ομοιόμορφο τρόπο. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργειών οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έχετε αποτελεσματικότερο και πιο σωστό ψήσιμο των γλυκισμάτων σας. Είναι εύκολοι στην χρήση τους κάτι που τους καθιστά το απόλυτο εργαλείο ενός ζαχαροπλάστη. Είναι ιδανικοί για ταψιά 60x40.

 • Θερμαντικά

  Στην Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, στόφες  εξαιρετικής ποιότητας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας του ζαχαροπλαστείου σας. Είναι ιδανικά για αρτοζαχαροπλαστεία. Ο μοντέρνος τους σχεδιασμός θα προσθέσει μοναδική αισθητική στον χώρο σας.

 • Ψήσιμο

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συσκευών για κάθε τύπο ψησίματος που σας ενδιαφέρει στις καλύτερες τιμές της αγορας, ιδανικές για φούρνους - αρτοζαχαροπλαστεία. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από εστίες. Επίσης, διαθέτουμε συσκευές για κρέπατοστ και βάφλες ιδανικές για όλα τα αρτοζαχαροπλαστεία.

 • INOX Κατασκευές

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μεγάλη γκάμα από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας, ποτηριέρες και λοιπούς επαγγελματικούς εξοπλισμούς εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 • Πλύση - Υγιεινή

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συσκευές πλύσης-υγιεινής που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, ποτηριών & επαγγελματικών σκεύων.

 • Παγομηχανές

  Στην Topfrost θα συναντήσετε παγομηχανές (ανάδευσης,ψεκασμού,παγότριμμα) για κάθε είδους χρήση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Ψυκτικά Μηχανήματα

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από ψυκτικά μηχανήματα συντήρησης ή κατάψυξης διαφόρων hp χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος. Ιδανικά για αρτοζαχαροπλαστεία και φούρνους ώστε να υπάρχει επαρκής ψύξη στις βιτρίνες των γλυκών.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 341 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 341 αντικείμενα