Επαγγελματικές Κουζίνες | Topfrost

Αναζητείστε στην Topfrost επαγγελματικές κουζίνες με εστίες για τον πλήρη εξοπλισμό του επαγγελματικού σας χώρου. 

Βρείτε στη συλλογή μας επαγγελματικές κουζίνες εστιατορίων αλλά και κουζίνες κατάλληλες για κάθε επιχείρηση εστίασης με αυξημένες ανάγκες παραγωγής. 

Διαθέτουμε ηλεκτρικές επαγγελματικές κουζίνες καθώς και επαγγελματικές κουζίνες αερίου για να επιλέξετε την καλύτερη ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. 

Οι κουζίνες μας διαθέτουν 4 - 6 εστίες αερίου ή υγραερίου με ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε εστία και φούρνο κυκλοθερμικό με χωρητικότητα και 4 GN 1/1, ο οποίος ελέγχεται με ξεχωριστό θερμοστάτη. 

Ακόμα, είναι ανοξείδωτες, δηλαδή ο φούρνος είναι κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα για ευκολία στον καθαρισμό.

Εκτός από την ιδανική ανοξείδωτη επαγγελματική κουζίνα για τον χώρο σας, μπορείτε να αναζητήσετε στη συλλογή μας επαγγελματικούς φούρνους κορυφαίας ποιότητας και επαγγελματίες εστίες αερίου, επαγωγικές και ηλεκτρικές. 

Η Topfrost διαθέτει τη δική της ομάδα service και σας παρέχει After Sale τεχνική υποστήριξη με την αγορά κάθε προϊόντος.

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά) για να δείτε από κοντά όλους τις επαγγελματικές κουζίνες μας, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τον εξοπλισμό της επαγγελματικής σας κουζίνας. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το ποιο προϊόν θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες!

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.