Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Ψυκτικοί Θάλαμοι

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα και όλων των διαστάσεων ψυκτικούς θαλάμους για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα προϊόντα που θέλετε να αποθηκεύσετε, θα βρείτε ψυκτικούς θαλάμους πάχους 6, 8, 10 και 14 εκατοστών σε διάφορες διαστάσεις. Τελευταίας τεχνολογίας πανέλα με μεμβράνη πολυαιθυλένι...

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα και όλων των διαστάσεων ψυκτικούς θαλάμους για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα προϊόντα που θέλετε να αποθηκεύσετε, θα βρείτε ψυκτικούς θαλάμους πάχους 6, 8, 10 και 14 εκατοστών σε διάφορες διαστάσεις. Τελευταίας τεχνολογίας πανέλα με μεμβράνη πολυαιθυλένιου για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Η σύνδεση των πανέλων γίνεται με κλειδιά και το πάτωμα είναι ενισχυμένο με πλακαζ θαλάσσης και επένδυση inox. Οι Ψυκτικοί θάλαμοι της Topfrost διατίθενται με συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες και στον standar εξοπλισμό είναι και οι υγειονομικές γωνίες.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους ψυκτικούς θαλάμους μας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

  Περισσότερα

  Ψυκτικοί Θάλαμοι  Υπάρχουν 8 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα