Επιδαπέδιοι Βραστήρες

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από επαγγελματικούς επιδαπέδιους βραστήρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ηλεκτρικούς ή αερίου αναλόγως με το τι θα επιλέξετε. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 70, 150 και 250 λίτρα. Διαθέτουν θερμοστάτη έως και 300οC για έλεγχο της θερμοκρασία καθώς και βαλβίδα ασφαλείας. Είναι εξοπλισμένοι με βάνα πλήρωσης ζεστού και κρύου νερού καθώς επίσης και με βάνα αποστράγγισης για εύκολο και γρήγορα άδειασμα του νερού. Είναι ιδανικοί για κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων αλλά και για κουζίνες catering.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους επιδαπέδιους βραστήρες.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.