Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Συσκευασία

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Συσκευασία

Στην Topfrost θα βρείτε προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο συσκευασίας των προιόντων σας. Στην Topfrost διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από συσκευές Vacuum για να συσκευάσετε και να διατηρήσετε τα ευπαθή προϊόντα σας φρέσκα και με όλη την νοστιμιά τους, αλλά και συσκευαστικές μηχανές για να συσκευάσετε τέλεια τα προϊόντα σας εύκολα και γρήγορα. Οι μηχανές...

Στην Topfrost θα βρείτε προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο συσκευασίας των προιόντων σας. Στην Topfrost διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από συσκευές Vacuum για να συσκευάσετε και να διατηρήσετε τα ευπαθή προϊόντα σας φρέσκα και με όλη την νοστιμιά τους, αλλά και συσκευαστικές μηχανές για να συσκευάσετε τέλεια τα προϊόντα σας εύκολα και γρήγορα. Οι μηχανές vacuumκαι οι συσκευαστικές μηχανές είναι ιδανικές για supermarket, κρεοπωλεία, εστιατόρια κλπ.

Περισσότερα

Συσκευασία  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Μηχανές VACUUM

    Στην Topfrost θα βρείτε μηχανές vacuum για την καλύτερη τυποποίηση των προιόντων σας. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ισχυρή αντλία για μέγιστη και γρηγορότερη απορρόφηση αέρα. Έχουν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής και φέρουν διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι. Είναι ιδανικά για super market, κρεοπωλεία και εστιατόρια.

    Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα Vacuum.

  • Συσκευές Περιτυλίγματος

    Στην Topfrost θα βρείτε ευέλικτες στην χρήση συσκευές περιτυλίγματος για τα προιόντα σας. Διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα και θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας συγκόλλησεις. Είναι ιδανικά για την συσκευασία λαχανικών, φρούτων, τυριών, αλλαντικών και άλλων τροφίμων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σούπερ μάρκετ / μινι μαρκετ και κρεοπωλεία.

    Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις Συσκευές Περιτυλίγματος.