Καινούριος Εξοπλισμός

Η εγγύηση του καινούριου εξοπλισμού που προσφέρουμε είναι 12 μήνες.

Μεταχειρισμένος Εξοπλισμός

Στην Topfrost είμαστε περήφανοι που αγοράζουμε και πουλάμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό. Η ομάδα των τεχνικών μας επισκευάζει και επαναφέρει τις συσκευές και τον εξοπλισμό σαν να ήταν καινούρια και όλος ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα υψηλά μας πρότυπα ποιότητας.

Λόγω της εμπιστοσύνης μας στους τεχνικούς μας αλλά και σε όλη την διαδικασία που τηρείται στον μεταχειρισμένο εξοπλισμό προσφέρουμε εγγύηση 90 ημερών για ανταλλακτικά και εργασία.

Προδιαγραφές Εγγύησης Μεταχειρισμένου Εξοπλισμού

Προσφέρουμε εγγύηση 90 ημερών, με ισχύ από την ημερομηνία παράδοσης. Η εγγύηση μας καλύπτει ελαττωματικά εξαρτήματα καθώς και δυσλειτουργίες του εξοπλισμού.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της περιόδου εγγύησης, απλά επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο 2394053033 εσ. 201 ή στέλνοντας email στο service@topfrost.gr. Θα μεριμνήσουμε να επισκευαστεί, αν αυτό είναι αδύνατον τότε θα προβούμε στην άμεση αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον είναι διαθέσιμο ένα αντίστοιχο προϊόν.

Εάν δεν είναι δυνατή η επισκευή ή η αντικατάσταση, εγγυόμαστε την πλήρη επιστροφή των χρημάτων της τιμής αγοράς σας, καθώς και το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή στην τοποθεσία μας.

*Οι εγγυήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων θα ισχύουν μόνο εάν ο εξοπλισμός εγκατασταθεί σωστά είτε από αδειούχο ηλεκτρολόγο είτε από αδειούχο ψυκτικό ή υδραυλικό. Ο εξοπλισμός αερίου πρέπει να καλιμπραριστεί σωστά από τον εγκαταστάτη. Το καλιμπράρισμα δεν αποτελεί μέρος της κάλυψης της εγγύησης. Λανθασμένη σύνδεση του εξοπλισμού (ρεύμα ή αέριο) ακυρώνει την εγγύηση του εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός με τριφασικό ρεύμα πρέπει να εγκατασταθεί ανάλογα ώστε να εξασφαλίζει ότι λειτουργεί σωστά (στην σωστή κατεύθυνση).

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.