Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Διανεμητές Καφέ

Στην Topfrost θα βρείτε διανεμητές καφέ διαφορετικής χωρητικότητας. Οι διανεμητές καφέ της Topfrost είναι κατασκευασμένοι εξολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι . Θα στολίσουν τέλεια το μπάρ σας ή τον μπουφέ του πρωινού χάρη στο μοντέρνο Design τους και τον μικρό σχεδιασμό τους. Στους διανεμητές καφέ μπορείτε να παρασκευάσετε και να αποθηκεύσετε έως ...

Στην Topfrost θα βρείτε διανεμητές καφέ διαφορετικής χωρητικότητας. Οι διανεμητές καφέ της Topfrost είναι κατασκευασμένοι εξολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι . Θα στολίσουν τέλεια το μπάρ σας ή τον μπουφέ του πρωινού χάρη στο μοντέρνο Design τους και τον μικρό σχεδιασμό τους. Στους διανεμητές καφέ μπορείτε να παρασκευάσετε και να αποθηκεύσετε έως και 15 λίτρα καφέ. Διαθέτουν πλαϊνές λαβές για την εύκολη μεταφορά τους, ένδειξη θερμοκρασίας και ειδικό μετρητή που δείχνει την στάθμη του καφέ στο εσωτερικό. Ακόμα, διαθέτουν αφαιρούμενο ανοξείδωτο φίλτρο καφέ και βρυσάκι για την διανομή του καφέ.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των διανεμητών καφέ  της Topfrost.

Περισσότερα

Διανεμητές Καφέ  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα