Πλύση Υγιεινή

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια για εστιατόρια, καφέ μπαρ και για όλες τις επιχειρήσεις Ho.Re.Ca., για απόλυτη εξοικονόμηση χρόνου, εύκολη πλύση και μέγιστη καθαριότητα. 

Πιο συγκεκριμένα, στη συλλογή μας διαθέτουμε:

Όλα μας τα πλυντήρια είναι στιβαρής κατασκευής και εξ ολοκλήρου φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση νερού και ρεύματος για την επιχείρησή σας. 

Στη σελίδα μας θα βρείτε, ακόμα, καλάθια πλυντηρίων, inox τραπέζια ακαθάρτων και άλλα απαραίτητα πλύσης και υγιεινής καθώς και μεταχειρισμένα επαγγελματικά πλυντήρια για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

Βρείτε στην Topfrost τα καλύτερα επαγγελματικά πλυντήρια για το εστιατόριο, το καφέ - μπαρ κ.λπ. και βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες πλύσης - υγιεινής της επιχείρησής σας!

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας παρέχουμε AfterSale τεχνική υποστήριξη και μετά την αγορά του προϊόντος από την εταιρείας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά).

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά πλυντήρια για χώρους εστίασης!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 24
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.