Κατάλογος

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες ε...

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

Η Topfrost διαθέτει μεγάλα γκάμα από προϊόντα επεξεργασίας κρέατος όπως μηχανές κιμά, μηχανές για σνιτσελ, ζυμωτήρια κρεάτων, γεμιστικά λουκάνικων, φορμαριστικά μπιφτεκιών, βαρέλα μάλαξης και πριόνια κοπής κατεψυγμένων. Επίσης, διαθέτει συσκευές επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών όπως αποφλοιωτές, πολυκοπτικά, πορτοκαλοστίφτες και αποχυμωτές. Τέλος, διαθέτει μεγάλη γκάμα από μίξερ χειρός για επεξεργασία και πολτοποίηση λαχανικών, φρούτων κτλ.

Περισσότερα

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων  Υπάρχουν 18 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Μιξερ Χειρός

   Θα βρείτε μίξερ χειρός για ελαφριά και βαριά χρήση ικανά να αναδεύσουν και να πολτοποιήσουν μεγάλες ποσότητες. Τα μίξερ ελαφριάς χρήσης μπορούν να αναδεύσουν από 20 έως και 70 λίτρα ενώ τα μίξερ βαριάς χρήσης μπορούν να αναδεύσουν από 250 εώς και 330 λίτρα. Διαθέτουν ρυθμιστή 9 ταχυτήτων στην λαβή με ψηφιακή ένδειξη. Η ράβδος είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αποσπώμενη για ευκολότερο καθαρισμό. Είναι κατάλληλα για μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μίξερ χειρός επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Πορτοκαλοστίφτες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικούς πορτοκαλοστίφτες. Οι πορτοκαλοστίφτες της Topfrost διαθέτουν αποσπώμενα δοχεία περισυλλογής από ανοξείδωτο ατσάλι για ευκολότερο καθαρισμό. Έχουν ισχυρό μοτέρ με μεταλλικά γρανάζια που καθιστούν πιο εύκολη και γρήγορη την παραγωγή χυμού. Διαθέτουν αντιδιαβρωτικά πιεστικά μέρη. Επίσης, διαθέτουν πολλαπλούς διακόπτες ασφαλείας καθώς και διακόπτη απενεργοποίησης στο πλάι. Οι πορτοκαλοστίφτες της Topfrost φέρουν ανοξείδωτο κάδο τροφοδοσίας 8 έως 40 κιλών και έχουν δυνατότητα παραγωγής από 18 έως 45 πορτοκάλια το λεπτό.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Πορτοκαλοστιφτών μας.

 • Αποχυμωτές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς αποχυμωτές με μοναδικό design  ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας 100% δροσερό χυμό από τα φρούτα και τα λαχανικά που έχετε επιλέξει. Η εκχύμωση των φρούτων και λαχανικών γίνεται πολύ γρήγορα καθώς δεν χρειάζονται καθάρισμα. Οι αποχυμωτές έχουν δυνατότητα παραγωγής 12 ποτήρια ανά λεπτό. Διαθέτουν ισχυρό μοτέρ ώστε να εκχυμώνουν τα φρούτα και τα λαχανικά με μεγάλη ευκολία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους αποχυμωτές.

 • Μηχανές Κοπής Ψωμιού

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές μηχανές κοπής ψωμιού στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 18 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 18 αντικείμενα