Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Κατάσταση
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Στόφες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από στόφες διαφόρων μεγεθών, εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Μπορείτε να βρείτε στόφες ψυγεία αρτοποιίου τυφλές ή με τζάμι με θερμοκρασία λειτουργίας από -10 έως +40οC και πλούσιο εσωτερικό φωτισμό. Διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου με οθόνη αφής 5,5’’ μέσο της οποίας ελέγχεται η θε...

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από στόφες διαφόρων μεγεθών, εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Μπορείτε να βρείτε στόφες ψυγεία αρτοποιίου τυφλές ή με τζάμι με θερμοκρασία λειτουργίας από -10 έως +40οC και πλούσιο εσωτερικό φωτισμό. Διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου με οθόνη αφής 5,5’’ μέσο της οποίας ελέγχεται η θερμοκρασία της στόφας και η υγρασία της. Το μενού της οθόνης διατίθεται σε 5 γλώσσες.

  Επιπλέον μπορείτε να βρείτε και χαμηλές στόφες στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε και φούρνο στο πάνω μέρος. Έτσι θα έχετε ένα συνδυασμό φούρνου-στόφας ο ποίος θα σας λύσει κάθε πρόβλημα στο θέμα χώρου και χρόνου παρασκευής προϊόντων. Διαθέτουν πόρτα με τζάμι για την παρακολούθηση των προϊόντων σας.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις στόφες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

  Περισσότερα

  Στόφες  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα