Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Ζαμπονομηχανές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές μηχανές κοπής αλλαντικών. Επέλεξε την καλύτερη ζαμπονομηχανή για την επιχείρηση σου. Οι ζαμπονομηχανές μας έχουν διάμετρο λεπίδας 25, 30 και 33 εκατοστά και είναι ικανές να κόψουν όλων τον ειδών τα αλλαντικά. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ρυθμιστή κοπής με τον οποίο μπορείτε να ρ...

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές μηχανές κοπής αλλαντικών. Επέλεξε την καλύτερη ζαμπονομηχανή για την επιχείρηση σου. Οι ζαμπονομηχανές μας έχουν διάμετρο λεπίδας 25, 30 και 33 εκατοστά και είναι ικανές να κόψουν όλων τον ειδών τα αλλαντικά. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ρυθμιστή κοπής με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίζετε το πάχος κοπής.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις ζαμπονομηχανές.

  Περισσότερα

  Ζαμπονομηχανές  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα