Ψυγεία Self Service

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ψυγείων Self Service ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα δείτε ψυγεία διαφόρων μεγεθών με ανοιγόμενες πόρτες ή με συρόμενα τζάμια καθώς και self service ανοιχτά με κουρτίνα νυκτός για λιγότερη απώλεια ψύξης το βράδυ. Διαθέτουμε επίσης ψυγεία με μηχανή έτοιμα για λειτουργία αλλά και ψυγεία με εξωτερική μηχανή για λιγότερο θόρυβο μέσα στο κατάστημα σας. 

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία Self Service.

Συντήρηση

21 προϊόντα

Κατάψυξη

7 προϊόντα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 28
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.