Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψυγεία Self Service

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ψυγεία Self Service

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ψυγείων Self Service ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα δείτε ψυγεία διαφόρων μεγεθών με ανοιγόμενες πόρτες ή με συρόμενα τζάμια καθώς και self service ανοιχτά με κουρτίνα νυκτός για λιγότερη απώλεια ψύξης το βράδυ. Διαθέτουμε επίσης ψυγεία με μηχανή έτοιμα για λειτουργία αλλά και ψυγεία με εξωτερι...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ψυγείων Self Service ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα δείτε ψυγεία διαφόρων μεγεθών με ανοιγόμενες πόρτες ή με συρόμενα τζάμια καθώς και self service ανοιχτά με κουρτίνα νυκτός για λιγότερη απώλεια ψύξης το βράδυ. Διαθέτουμε επίσης ψυγεία με μηχανή έτοιμα για λειτουργία αλλά και ψυγεία με εξωτερική μηχανή για λιγότερο θόρυβο μέσα στο κατάστημα σας. 

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία Self Service.

Περισσότερα

Ψυγεία Self Service  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Συντήρηση
  • Κατάψυξη

    Στην Topfrost θα βρείτε όρθιους καταψύκτες με τζάμι ή χωρίς για μέγιστη απόδοση και ευκολία στον χειρισμό καθώς μπορείτε να τακτοποιήσετε εύκολα τα προϊόντα σας.