Ερμάρια

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ερμάρια εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Τα ερμάρια της Topfrost είναι στιβαρής κατασκευής, ικανά να αντέχουν μεγάλο φορτίο και με αρκετό αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε. Διαθέτουμε ερμάρια διαφόρων διαστάσεων για όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα εστίασης. Είναι ιδανικά για κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων, για αρτοζαχαροπλαστεία, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, καθώς επίσης και για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ερμάρια.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 13
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.