Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ερμάρια

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ερμάρια εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Τα ερμάρια της Topfrost είναι στιβαρής κατασκευής, ικανά να αντέχουν μεγάλο φορτίο και με αρκετό αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε. Διαθέτουμε ερμάρια διαφόρων διαστάσεων για όλες τις επιχειρήσεις και ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ερμάρια εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Τα ερμάρια της Topfrost είναι στιβαρής κατασκευής, ικανά να αντέχουν μεγάλο φορτίο και με αρκετό αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε. Διαθέτουμε ερμάρια διαφόρων διαστάσεων για όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα εστίασης. Είναι ιδανικά για κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων, για αρτοζαχαροπλαστεία, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, καθώς επίσης και για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ερμάρια.

Περισσότερα

Ερμάρια  Υπάρχουν 18 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 18 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 18 αντικείμενα