Ραβδομπλεντερ

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά μίξερ χειρός. Θα βρείτε μίξερ χειρός για ελαφριά και βαριά χρήση ικανά να αναδεύσουν και να πολτοποιήσουν μεγάλες ποσότητες. Τα μίξερ ελαφριάς χρήσης μπορούν να αναδεύσουν από 20 έως και 70 λίτρα ενώ τα μίξερ βαριάς χρήσης μπορούν να αναδεύσουν από 250 εώς και 330 λίτρα. Διαθέτουν ρυθμιστή 9 ταχυτήτων στην λαβή με ψηφιακή ένδειξη. Η ράβδος είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αποσπώμενη για ευκολότερο καθαρισμό. Είναι κατάλληλα για μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μίξερ χειρός επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.