Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Επεξεργασία Ζύμης

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Επεξεργασία Ζύμης

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μηχανημάτων επεξεργασίας ζύμης όπως μίξερ με κάδο, ταχυζυμωτήρια σπιράλ και φορμαριστικά ζύμης πίτσας για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι ιδανικά για μικρά και μεγάλα αρτοζαχαροπλαστεία, ικανά να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες στην παραγωγή και την επεξεργασία ζύμ...

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μηχανημάτων επεξεργασίας ζύμης όπως μίξερ με κάδο, ταχυζυμωτήρια σπιράλ και φορμαριστικά ζύμης πίτσας για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι ιδανικά για μικρά και μεγάλα αρτοζαχαροπλαστεία, ικανά να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες στην παραγωγή και την επεξεργασία ζύμης. Επίσης, είναι η τέλεια επιλογή για μικρές και μεγάλες πιτσαρίες.

Περισσότερα

Επεξεργασία Ζύμης  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Μίξερ με Κάδο

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μίξερ με κάδο, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα μίξερ της Topfrost διαθέτουν ισχυρά μοτέρ υψηλής ταχύτητας για άριστα αποτελέσματα σε υλικά όπως είναι η ζύμη, οι κρέμες, τα βούτυρα και η σαντιγύ. Λειτουργούν με τρεις ταχύτητες οι οποίες ρυθμίζονται χειροκίνητα. Στιβαρής κατασκευής για μεγαλύτερη σταθερότητα, διαθέτουν αποσπώμενο κάδο από ανοξείδωτο ατσάλι ο οποίος καθαρίζεται εύκολα. Προσθέτουν αισθητική στο χώρο λόγο του ιδιαίτερου Design τους και είναι κατάλληλα για όλα τα εργαστήρια αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των μίξερ μας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ταχυζυμωτήρια Σπιράλ

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ταχυζυμωτήρια σπιραλ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα ταχυζυμωτήρια της Topfrost διαθέτουν ισχυρά μοτέρ για να αναμιγνύουν καλύτερα και πιο σωστά τη ζύμη σας. Η κίνηση του σπιράλ γίνεται με ιμάντα και του κάδου με αλυσίδα. Μπορούν να επεξεργαστούν από 3 έως 80 κιλά ζύμης και διαθέτουν κάδο από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολο καθαρισμό και αντοχή στο χρόνο. Διαθέτουν προστατευτική μεταλλική χρωμιωμένη γρίλια που προσθέτει αισθητική στον χώρο σας καθώς και διακόπτη ασφαλείας για τον άμεσο τερματισμό λειτουργίας τους. Χάρη στο μοναδικό τους Design και την στιβαρή τους κατασκευή τα ταχυζυμωτήρια της Topfrost είναι κατάλληλα για πιτσαρίες, αρτοποιεία και εργαστήρια ζύμης.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τα ταχυζυμωτήρια μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το πιο ταχυζυμωτήριο θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Ταχυζυμωτήριων μας.

 • Φορμαριστικά Ζύμης Πίτσας

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φορμαριστικά ζύμης πίτσας.  Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν 1 ή 2 ζεύγη κυλίνδρων για καλύτερο άνοιγμα του φύλλου. Μπορούν να διαχειριστούν ζύμη βάρους από 80 έως 700 γραμμάρια. Έχουν δυνατότητα να ανοίγουν φύλλο διαμέτρου από 14 έως 45 εκατοστά και πάχους από 0 έως 4mm. Η διάμετρος και το πάχος της ζύμης ρυθμίζεται εύκολα από την απόσταση των κυλίνδρων. Τέλος η λειτουργία της μηχανής δεν ζεσταίνει την ζύμη.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα φορμαριστικά ζύμης πίτσας.

 • Σφολιατομηχανές