Φούρνοι Μικροκυμάτων

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φούρνους μικροκυμάτων άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η συχνότητα λειτουργίας των μικροκυμάτων είναι 2450MHz. Διαθέτουν λειτουργία Grill ανάλογα με το μοντέλο του φούρνου. Η χωρητικότητα τους είναι 23, 25 και 30 λίτρα και είναι ιδανικά για πιάτα Φ27, Φ36( ή GN 1/2). Είναι κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους μικροκυμάτων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.