Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Μηχανές καφέ - ροφημάτων

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές καφέ - ροφημάτων

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις επαγγελματικών μηχανών καφέ & άλλων ροφημάτων για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα βρείτε εξοπλισμό για το δικό σας καφέ-μπαρ ή αναψυκτήριο καθώς επίσης και για μπαρ και μπουφέδες ξενοδοχείων και εστιατορίων . Στην Topfrost διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από μηχανές καφέ-ρο...

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις επαγγελματικών μηχανών καφέ & άλλων ροφημάτων για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα βρείτε εξοπλισμό για το δικό σας καφέ-μπαρ ή αναψυκτήριο καθώς επίσης και για μπαρ και μπουφέδες ξενοδοχείων και εστιατορίων . Στην Topfrost διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από μηχανές καφέ-ροφημάτων όπως φραπιέρες, μπλέντερ για μοναδικά smoothies στην στιγμή, στίφτες για νόστιμους χυμούς στο λεπτό και διανεμητές καφέ και χυμού για άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης, διαθέτει χόβολες για ομοιόμορφο ψήσιμο καφέ, μηχανές espressoγια γρήγορη εξυπηρέτηση και αφρογαλιέρες για νόστιμη σαντιγί στο λεπτό.

Περισσότερα

Μηχανές καφέ - ροφημάτων  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Φραπιέρες

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις από φραπιέρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι φραπιέρες της Topfrost είναι ιδανικές για επαγγελματική χρήση. Κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι σας παρέχουν σταθερότητα στην παρασκευή ποτών, καφέ, milkshake και άλλων ροφημάτων. Είναι εύκολες στον καθαρισμό καθώς το shaker αποσπάται και μπορεί να μπεί σε πλυντήριο πιάτων. Διαθέτουν ισχυρό κινητήρα δύο ταχυτήτων ο οποίος αναμιγνύει τέλεια τα ροφήματά σας και τα δίνει μοναδική υφή.    

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας  παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας Φραπιερων μας .

 • Στίφτες

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς στίφτες σε μεγάλη ποικιλία. Οι στίφτες εσπεριδοειδών της Topfrost είναι ιδανική για καφέ-μπαρ, αναψυκτήρια και για οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική χρήση. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό.  Διαθέτουν αποσπώμενο συλλέκτη χυμού και ειδικό φίλτρο για το φιλτράρισμα του χυμού. Επίσης, διαθέτουν ισχυρό μοτέρ και ισχυρό ανοξείδωτο άξονα μετάδοσης για την εύκολη και γρήγορη αποχύμωση των εσπεριδοειδών.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας  παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους στίφτες εσπεριδοειδών μας.

 • Μπλεντερ

  Τα επαγγελματικά μπλέντερ της Topfrost  είναι ιδανικά για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση.  Διαθέτουν έναν πολύ ισχυρό κινητήρα 2 ίππων και σε συνδυασμό με την λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι τα καθιστούν ιδανικά για μεγάλη παραγωγή και θρυμματισμό πάγου . Επίσης διαθέτουν ρυθμιστή ταχύτητας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 28.000 στροφές ανά λεπτό και μεγάλο δοχείο χωρητικότητας 2.5 λίτρων.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας  παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με Μπλέντερ μας.

 • Διανεμητές Καφέ

  Στην Topfrost θα βρείτε διανεμητές καφέ διαφορετικής χωρητικότητας. Οι διανεμητές καφέ της Topfrost είναι κατασκευασμένοι εξολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι . Θα στολίσουν τέλεια το μπάρ σας ή τον μπουφέ του πρωινού χάρη στο μοντέρνο Design τους και τον μικρό σχεδιασμό τους. Στους διανεμητές καφέ μπορείτε να παρασκευάσετε και να αποθηκεύσετε έως και 15 λίτρα καφέ. Διαθέτουν πλαϊνές λαβές για την εύκολη μεταφορά τους, ένδειξη θερμοκρασίας και ειδικό μετρητή που δείχνει την στάθμη του καφέ στο εσωτερικό. Ακόμα, διαθέτουν αφαιρούμενο ανοξείδωτο φίλτρο καφέ και βρυσάκι για την διανομή του καφέ.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των διανεμητών καφέ  της Topfrost.

 • Διανεμητές Χυμού

  Στην Topfrost θα βρείτε μοντέρνα σχέδια διανεμητών χυμού διαφορετικής χωρητικότητας. Οι διανεμητές χυμού-ποτών της Topfrost είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και φέρουν δοχείο από γυαλί. Στο κέντρο έχουν ανοξείδωτο σωλήνα ψύξης στον οποίο τοποθετούνται παγάκια τα οποία ψύχουν το περιεχόμενο του δοχείου. Όλα τα μέρη του είναι αποσπώμενα για τον εύκολο καθαρισμό.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας  παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους διανεμητές χυμού μας.

 • Χόβολες

  Στην Topfrost θα βρείτε χόβολες ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας και να προσθέσουν σε αυτό μοναδικό Design. Ο μικρός και κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές και για μικρές καφετέριες. Χάρη στην σταθερή θερμοκρασία που διατηρεί η άμμος σας χαρίζουν ξεχωριστή ποιότητα καφέ. Γρήγορη Παρασκευή καφέ χωρίς χρονοτριβές.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις χόβολες.

 • Αφρογαλιέρες

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από αφρογαλιέρες ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η χωρητικότητα τους είναι 2 και 5 λίτρα και μπορούν να παράγουν έως και 100 λίτρα/ώρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρέμα σαντιγί, κρέμα γάλακτος, μους και αφρόγαλα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις αφρογαλιέρες.

 • Μηχανές Espresso

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μηχανές espresso ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η διατίθενται με 1 έως 3 κεφαλές για την παραγωγή καφέ και μπορούν να παράγουν έως και 720 φλιτζάνια καφέ ανά ώρα. Επίσης, διαθέτουν βρύση παροχής ζεστού νερού καθώς και βραχίωνα παροχής ατμού.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές espresso.