Κατάλογος

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες ε...

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

Η Topfrost διαθέτει μεγάλα γκάμα από προϊόντα επεξεργασίας κρέατος όπως μηχανές κιμά, μηχανές για σνιτσελ, ζυμωτήρια κρεάτων, γεμιστικά λουκάνικων, φορμαριστικά μπιφτεκιών, βαρέλα μάλαξης και πριόνια κοπής κατεψυγμένων. Επίσης, διαθέτει συσκευές επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών όπως αποφλοιωτές, πολυκοπτικά, πορτοκαλοστίφτες και αποχυμωτές. Τέλος, διαθέτει μεγάλη γκάμα από μίξερ χειρός για επεξεργασία και πολτοποίηση λαχανικών, φρούτων κτλ.

Περισσότερα

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων  Υπάρχουν 13 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ζαμπονομηχανές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές μηχανές κοπής αλλαντικών. Επέλεξε την καλύτερη ζαμπονομηχανή για την επιχείρηση σου. Οι ζαμπονομηχανές μας έχουν διάμετρο λεπίδας 25, 30 και 33 εκατοστά και είναι ικανές να κόψουν όλων τον ειδών τα αλλαντικά. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ρυθμιστή κοπής με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίζετε το πάχος κοπής.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις ζαμπονομηχανές.

 • Μηχανές Κιμά

  Στην Topfrost θα βρείτε μηχανές κιμά με ή χωρίς ψύξη σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και το δοχείο στο επάνω μέρος είναι αποσπώμενο για εύκολο καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας on/off  και διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Έχουν δυνατότητα παραγωγής από 60 έως και 700 κιλά κιμά ανά ώρα ανάλογα με το κάθε μοντέλο. Οι μηχανές κιμά χωρίζονται σε ψυχώμενες και μη ψυχώμενες.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές κιμά.

 • Σνιτσελομηχανες

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές σνιτσελομηχανές ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας ότι καλύτερο. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και φέρουν προστατευτικό καπάκι  με μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας. Επίσης διαθέτουν ξεχωριστό διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Η κεφαλή των μαχαιριών είναι αποσπώμενη για ευκολότερο καθαρισμό. Οι μηχανές σνίτσελ είναι κατάλληλες για σούπερ μαρκετ και κρεοπωλεία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές σνίτσελ.

 • Φορμαριστικά Μπιφτεκιων

  Στην Topfrost θα βρείτε φορμαριστικά μπιφτεκιών ιδανικά για κρέατα, ψάρια και λαχανικά. Πάντα στις καλύτερες τιμές. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και αποσπώμενα μέρη είναι εύκολα στον καθαρισμό. Παράγουν μπιφτέκια διαμέτρου 100 και 130 χιλιοστών και λειτουργούν χειροκίνητα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα Φορμαριστικά Μπιφτεκιών

 • Γεμιστικά Λουκάνικων

  Στην Topfrost θα βρείτε γεμιστικά λουκάνικων. Ιδανικά για παρασκευή/πλήρωση λουκάνικων. Για τον επαγγελματία που θέλει πάντα ευχαριστημένους πελάτες. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο  χάλυβα. Τα μέρη είναι αποσπώμενα για καλύτερο και ευκολότερο καθαρισμό. Η χωρητικότητα των μοντέλων είναι από 5 έως και 25 λίτρα. Οι λειτουργία τους είναι χειροκίνητη αλλά και αυτόματη ανάλογα το μοντέλο. Τα αυτόματα μοντέλα διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας και ρυθμιστή ταχύτητας και τα χειροκίνητα λειτουργούν με δύο ταχύτητες. Είναι ιδανικά για κρεοπωλεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα γεμιστικά λουκάνικων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Ζυμωτήρια Κρεάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά ζυμωτήρια κρεάτων, επιτραπέζια και ανατρεπόμενα σε δελεαστικές τιμές. Ότι καλύτερο για τον επαγγελματία. Κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και με αποσπώμενο άξονα ανάδευσης είναι εύκολο στον καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας ON/OFF καθώς επίσης και διακόπτη έκτακτης ανάγκης και διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του δοχείου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η χωρητικότητα των ζυμωτήριων είναι από 3 έως 150 κιλά κρέας ανάλογα με το μοντέλο.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ζυμωτήρια κρεάτων  επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Τυροτρίφτες

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς τυροτρίφτες για κάθε είδος τυριού (μαλακό ή σκληρό) στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουν δυνατότητα παραγωγής από 50 έως 70 kg τυρί ανά ώρα ανάλογα με το μοντέλο. Θα βρείτε τυροτρύφτες για μαλακό τυρί, σκλήρό τυρί αλλά και μαλακό/σκληρό τυρί.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους τυροτρύφτες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα