Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Κατάσταση
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Αποχυμωτές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς αποχυμωτές με μοναδικό design  ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας 100% δροσερό χυμό από τα φρούτα και τα λαχανικά που έχετε επιλέξει. Η εκχύμωση των φρούτων και λαχανικών γίνεται πολύ γρήγορα καθώς δεν χρειάζονται καθάρισμα. Οι αποχυμωτές έχουν δυνατότητα παραγωγής 12 ποτήρια ανά λεπτό. Διαθέτουν ισχυρό...

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς αποχυμωτές με μοναδικό design  ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας 100% δροσερό χυμό από τα φρούτα και τα λαχανικά που έχετε επιλέξει. Η εκχύμωση των φρούτων και λαχανικών γίνεται πολύ γρήγορα καθώς δεν χρειάζονται καθάρισμα. Οι αποχυμωτές έχουν δυνατότητα παραγωγής 12 ποτήρια ανά λεπτό. Διαθέτουν ισχυρό μοτέρ ώστε να εκχυμώνουν τα φρούτα και τα λαχανικά με μεγάλη ευκολία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους αποχυμωτές.

  Περισσότερα

  Αποχυμωτές  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα