Προφίλ Εταιρείας

Η TOP FROST είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των επαγγελματικών ψυγείων και των εξοπλισμών μαζικής εστίασης.

Μέσα στα δέκα χρόνια παρουσίας της έχει καταφέρει να καταξιωθεί στην επαγγελματική συνείδηση των επιχειρηματιών που αναζητούν σύγχρονες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις στον εξοπλισμό ψύξης και μαζικής εστίασης.

Οι εγκαταστάσεις μας, των 2000τ.μ. είναι εύκολα προσβάσιμες, κοντά στην Εγνατία Οδό, περιοχή Λαγυνά, όπου ο επισκέπτης μπορείς να περιηγηθεί και να πλουτίσει τις γνώσεις του σχετικά με την υλοποίηση των σχεδίων του.

Η συνεργασία μας με αξιόπιστα εργοστάσια από Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία & Ελβετία διασφαλίζουν την ποιότητα σαν πρωταρχική αξία της επιχείρησης μας.

Έκθεση

Αποθήκη

Τεχνικό
Τμήμα

Γραφεία

Διεύθυνση

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.