Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές Παγοκύβων Ανάδευσης

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών ανάδευσης όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ανάδευσης μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 15 έως 100 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 1κιλό έως 60 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειον...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών ανάδευσης όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ανάδευσης μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 15 έως 100 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 1κιλό έως 60 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS και ο τρόπος παραγωγής γίνεται με την διαδικασία της ανάδευσης. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφε-μπαρ-αναψυκτήρια.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές ανάδευσης.

Περισσότερα

Μηχανές Παγοκύβων Ανάδευσης  Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα