Πορτοκαλοστίφτες

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς πορτοκαλοστίφτες σε μεγάλη ποικιλία. Οι πορτοκαλοστίφτες της Topfrost είναι ιδανική για καφέ-μπαρ, αναψυκτήρια και για οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική χρήση. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό.  Διαθέτουν αποσπώμενο συλλέκτη χυμού και ειδικό φίλτρο για το φιλτράρισμα του χυμού. Επίσης, διαθέτουν ισχυρό μοτέρ και ισχυρό ανοξείδωτο άξονα μετάδοσης για την εύκολη και γρήγορη αποχύμωση των εσπεριδοειδών.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας  παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους πορτοκαλοστίφτες μας.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.